Антикризова мода: як оновити гардероб не витративши ні копійки

05/02/2016     Автор: admin
Антикризова мода: як оновити гардероб не витративши ні копійки

1396377252_top_10_war_women0

Щоб фраза "нічого надіти" більше не зривалась з твоїх уст, читай уважно матеріал Корупції.Стар

Створи свій "лукбук"

Візьми за правило фотографувати на собі всі образи, які тобі подобаються. Необов'язково робити високохудожні фото, досить, щоб ти або твій бойфренд відобразив тебе в повний зріст нехай навіть на телефон. Всі образи складай в окрему папку на комп'ютері — це дозволить тобі все рідше потрапляти в ситуацію "нічого надіти", а крім того, в процесі ти напевно придумаєш чимало поєднань, які раніше в голову чомусь не приходили.

Обміняйся речами з подругами

Влаштуй "обмінну2 вечірку: Поклич подруг і попроси їх захопити не тільки пляшку шампанського, але і одяг, яку вони чомусь не носять. Погодься, такого чимало і у тебе: капелюх, куплений на розпродажі, джинси, для яких ти збиралася схуднути, занадто коротке міні-плаття … Важлива умова — всі речі повинні бути в хорошому стані.

Продай те, що ніколи не носила

В останні кілька років в Facebook та інших соціальних мережах утворилося безліч активних груп, в яких модниці за розумну ціну продають речі, які їм не підійшли. Там також важливо стан продаваних предметів гардероба та, звичайно ж, адекватність продавця: дуже легко перевірити, скільки та чи інша річ коштувала в магазині, тому всі спроби шахраювати і продати щось в два рази дорожче початкової ціни приречені на провал і подальше потрапляння в "чорний список".

Знайди "свою" швачку або почни шити сама

Наші мами не дарма шили модні наряди самі або в ательє: річ, зшита з урахуванням всіх особливостей твоєї фігури, за замовчуванням буде сидіти краще, ніж її "магазинний" аналог. Крім того, "своя" кравчиня завжди допоможе "підігнати" покупку.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS