Новини про зірок
Подобається

Українська поп-зірка сіла на Вандамівський шпагат (Відео)

04/02/2016     Автор: admin
Українська поп-зірка сіла на Вандамівський шпагат (Відео)

56607fab63494_Svetlana-Loboda

Українська співачка Світлана Лобода, яка показала підкачане тіло в бікіні, готує до випуску кліп на гучну композицію "До біса кохання". У мережі вже з'явився тизер майбутньої відеороботи, в якому LOBODA інтригує шанувальників несподіваними трюками, передає Корупція.Стар

Також артистка виклала тизер на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

У новому відео артистка без будь-якої страховки сідає на поперечний шпагат, спираючись лише на плечі партнерів по знімальному майданчику, демонструючи чудову спортивну форму і неймовірну гнучкість.

За словами Світлани, повторити знаменитий трюк Ван Дамма вона мріяла з дитинства, з моменту виходу на екрани фільму "Подвійний удар". Як зізналася LOBODA, відтворення відомого трюку не супроводжувалося цілеспрямованими тренуваннями — інтригуючі кадри з кліпу всього лише експромт. "Сцена — це нескінченний спорт, і деколи ми не знаємо, на що здатне наше тіло, — коментує артистка. — Під час зйомок ми просто дуріли і точно знали, що ці кадри не увійдуть до кліпу. В результаті епізод вийшов настільки яскравим, що ми вирішили обіграти його в тізері до майбутньої відеороботі ".

7edea7c04587b5eba2b4d2b158c85810

Нагадаємо, пісня "До біса кохання", вперше була представлена ​​під час осіннього туру "Пора додому" і моментально викликала фурор в соціальних мережах. Нова відеоробота артистки знята в естетиці кращих фільмів Тарантіно і, за традицією, є експериментальною для команди LOBODA. Прем'єра кліпу запланована на 14 лютого.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS