Новини про зірок
Подобається

Ніколь Кідман позбулася своїх грудей (Фото)

04/02/2016     Автор: admin
Ніколь Кідман позбулася своїх грудей (Фото)

Nicole-Kidman-1280x800-001

На такий крок Ніколь пішла навіть усвідомлюючи той факт, що тепер її чоловік Кіт Урбан буде шукати "форми" на стороні, передає Корупція.Стар

Австралійська красуня Ніколь Кідман зробила операцію на грудях. Ні, тільки не подумайте, що актриса пішла за прикладом своєї голлівудської колеги Анджеліни Джолі і видалила свою жіночу гідність в якості профілактики небезпечного захворювання. Як повідомляють західні ЗМІ, насправді зірка фільму "Перш, ніж я засну" позбулася імплантів, які їй вставили раніше.

Незважаючи на те, що коментарів Кідман щодо того, що вона збільшила собі груди, раніше не надходило, її виходи в світ у 2014-2015 роках змусили шанувальників і світських оглядачів звертати увагу на її декольте. Однак віднедавна, Ніколь не може похвалитися пишним бюстом. Як розповіло пресі джерело, близьке до актриси, позбутися імплантів Кідман вирішила бо їй не подобається думка про те, що в її тілі є щось чужорідне.

На такий крок Ніколь пішла навіть усвідомлюючи той факт, що тепер її чоловік Кіт Урбан буде шукати "форми" на стороні, особливо у своєї колеги по шоу "Американський ідол" Дженніфер Лопес. Інформатор запевняє, що Кіт і раніше звертав уваги на пишнотілу Лопес, тепер же небезпека адюльтеру зросла. Представники Кідман поки ніяк не прокоментували ці повідомлення.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS

collage-620x453