Новини про зірок
Подобається

Невдовзі в Україні покажуть кінострічку, побачити яку зможуть не всі (Фото + Відео)

04/02/2016     Автор: admin
Невдовзі в Україні покажуть кінострічку, побачити яку зможуть не всі (Фото + Відео)

завантаження

Уже цього місяця в Україні запланована прем'єра фільму «Любові стане на всіх», кінострічка знята за мотивами розділу «Ромео» з книги "Месопотамія" Сергія Жадана, передає Корупція.Стар

Прем'єрний показ очікується у Харкові (14 лютого), а вже в березні стрічку зможуть побачити глядачі у Вінниці. Плануються покази також у Дніпропетровську, Херсоні та Одесі. Як стало відомо , режисером стрічки виступив Михайло Лук'яненко, який уже раніше екранізував твори Жадана – він зняв картину "Депешмод", а також документальним фільмом "Гот догс" про концертну діяльність музичного проекту "Жадан і собаки". 

Кінострічку неможливо буде побачити чи завантажити у Інтернеті, стандартних показів так само не передбачено – тільки спеціалізовані покази без масового прокату. Побачити стрічку зможуть не всі, а лише ті, хто відвідає альтернативний кінопоказ. Організатори показу вважають: попри соціальний зріз, специфіка кіно потребує не масового глядача, вона потребує індивідуального сприйняття. 

Наскільки відомо, саунтреком до фільму стала пісня "Листопад" групи «Жадан і Собаки». Виробництво Myshortcinema GROUP, ексклюзивний дистриб'ютор фільму — агенство AnaidArt. 

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS

N91d_a1g1wQ plmauE-Rh1s