Новини про зірок
Подобається

Аль Пачіно налякав жителів Нью-Йорка своєю поведінкою

04/02/2016     Автор: admin
Аль Пачіно налякав жителів Нью-Йорка своєю поведінкою

al-pachino-620x330

Нещодавно жителі Нью-Йорка стали свідками вкрай незвичайної поведінки голлівудського актора Аль Пачіно. Лауреат премії «Оскар» був помічений в рваному і брудному одязі бігаючим прямо по проїжджій частині однієї з головних вулиць. 75-річний актор періодично викрикував щось дивне і більше скидався на божевільного, ніж на зірку світового масштабу, передає Корупція.Стар

За словами очевидців, Аль Пачіно тримав свій шлях в сторону бродвейського театру, в якому у нього зараз проходять репетиції спектаклю під назвою «Китайська лялька». Ймовірно, актор сильно спізнювався через серйозні пробки в Нью-Йорку. Втім, це навряд чи може пояснити дивний зовнішній вигляд Аль Пачіно. Багато перехожих прийняли одягненого в непоказне і сильно забруднені пальто актора за бездомного. Не виключено, що поводячись таким чином, він намагався уникнути зустрічі з натовпом прихильників, яка, до речі, все одно встигла зібратися біля входу в театр.

А ось фанати творчості Аль Пачіно, були не на жарт стурбовані поведінкою свого кумира. Не так давно, актор поскаржився на різке погіршення пам'яті, що разом з його дивним появою на публіці, може виявитися симптомом серйозного захворювання. Саме через проблеми із запам'ятовуванням текстів провалилася прем'єра вистави «Китайська Лялька»: актор не міг згадати слова своєї ролі і весь час збивався. До речі, за словами близьких друзів Аль Пачіно, його здоров'я різко погіршилося після хворобливого розставання з коханою дівчиною влітку минулого року. 36-річна кохана актора Люсіла Сола кинула Аль Пачіно, після чотирьох років спільного життя.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS