Новини про зірок
Подобається

Тіна Кароль стала на коліна на сцені Лондона і заспівала гімн України (ВІДЕО)

02/02/2016     Автор: admin
Тіна Кароль стала на коліна на сцені Лондона і заспівала гімн України (ВІДЕО)

24034269

Тіна Кароль виступила в Лондоні. Сольний виступ співачки відбулося в британському концертному залі TROXY, передає Корупція.Стар

Артистка представила прем'єру своєї сольної програми «Вибране». «Любити і прославляти свою країну, де б я не виступала — це моє покликання», — сказала співачка перед виконанням пісні «Роди, Боже».

Артистка тричі виходила на біс. Під овації в одному з найбільших концертних залів Лондона Кароль виконала гімн України. Співачка не змогла втриматися і встала на коліна, прямо на сцені. Глядачі, що прийшли на концерт співачки у вишиванках і з українськими прапорами, підтримали співачку зі сльозами на очах.

«Наші душі переповнює гордість — в Україні є співачка, яка стала в усьому світі символом вільної і красивої країни», — пише в соціальній мережі Інстаграм одна з глядачок концерту Аліна Пономарьова.

Тіна Кароль багато спілкувалася з глядачами під час концерту. Кароль повторювала, як важливо любити і цінувати коханих, а також поважати ту країну, в якій ти живеш. «Поки живі наші традиції — жива країна», — сказала співачка на концерті.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS