Новини про зірок
Подобається

Брюнетка Монро задерла спідницю й оголила «персик» в еротик-фотосеті (Фото)

02/02/2016     Автор: admin
Брюнетка Монро задерла спідницю й оголила «персик» в еротик-фотосеті (Фото)

y_4b9f4381

Травесті-діва Монро продовжує експериментувати та на власному прикладі показувати любов до тіла, передає Корупція.Стар

Якщо раніше артистка здебільшого ховалася за яскравими сукнями, то віднедавна пішла далі й стала демонструвати себе у всій красі та майже без одягу. Спершу Монро візуалізувала свою чоловічу фізіологію, а тепер ще й виставила сідниці, закликавши відкинути комплекси.

Травесті представила другу частину оголеного фотосету під кодовою назвою "нюню!" від фотографа Якова Герінга.

"Мені здається, відносини з власним тілом і прийняття своєї фізіології — вельми цікава і делікатна тема. Багато хто з нас досі соромиться публічно оголюватися, виключення хіба що пляж і басейн, де роздягатися ніби як потрібно, і переживає з приводу зайвих кілограмів або кісток, що стирчать", — зауважила Монро.

"Насправді, людина народжується абсолютно голою, а одяг покликаний захищати, прикрашати і зігрівати! Тому, геть сором і комплекси, хай живе голий зад!" — додала вона. 

Артистка рекомендує кожній представниці жіночої статі, незалежно від віку та соціального становища, зробити хоча б одну оголену фотосесію.

"Цей процес дуже піднімає самооцінку і миттєво позбавляє від сорому та інших комплексів, пов'язаних з вічним невдоволенням свого тіла", — пояснила вона.
 
Монро поділилася враженнями від процесу відвертої зйомки.

"Особисто для мене знімальний процес став певним одкровенням, тим більше оголення в присутності фотографа-чоловіка, асистентів і помічників додавало зніяковілості. Але у свідомості я та ще ексгібіціоністка, і постійно оголюючи душу, оголити зад не склало труднощів, тим більше такий підтягнутий", — зізналася травесті.

"Коротше, поки персик свіжий — потрібно користуватися моментом. Хоча, я впевнена, в 90 років мені захочеться повторити подібний експеримент", — резюмувала Монро.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS

9b7f4eb-monro4 8122c78-monro5 aae423f-monro1 b532a69-monro2 bd52a1e-monro3