Плітки
Подобається

Краса ззаду: найсексуальніші зіркові сідниці (ФОТО)

01/02/2016     Автор: admin
Краса ззаду:  найсексуальніші зіркові сідниці (ФОТО)

776129u-960

Корупція.Стар підготувала підбірку найбільш сексуальних "задніх" частин тіла зіркових красунь.

Дженніфер Лав Хьюітт

Зірка 1990-х заслужила любов глядачів виглядом сусідської дівчини зі щедрим декольте, але з часом її попа теж стала привертати увагу.

18
Після того як Лав Хьюітт народила дитину і перекочувала з великого кіно в серіали, її вбрання стали більш спокусливими і обтягуючими, що зайвий раз демонструє — попа у неї теж приголомшлива.

Бейонсе

Співачка, актриса, володарка кількох Grammy і просто поп-ікона Бейонсе завжди була знаменита своєю неймовірною іконічної попою. Вона вибирає наряди так, щоб ця частина її тіла виглядала виграшно. На концертах вона вміло поєднує це з неймовірною енергією.

beyonce18092014-6

Демі Ловато

Демі Ловато з тих, хто став зіркою ще дитиною. Зараз вона рольова модель для підлітків, адже вона вчить любити себе таким, який ти є. У фотосесії для журналу Vanity Fair вона оголила свою задню частину без всякого ретушу, щоб довести, що природність красива.

a674dd408e4fc8d3b0e8549ae1f49803

Ферджі

Ферджі теж була знаменитою дитиною, вона виросла в красиву жінку і вокалістку групи Black Eyed Peas, а потім стала успішною сольною виконавицею. У неї красиве довге волосся, бездонні очі і підтягнута попа, за якою божеволіють всі чоловіки на планеті.

fergie-12541-26970

Крістіна Агілера

Стиль Крістіни Агілери змінювався швидко і кардинально. Спочатку вона була романтичною панянкою, стрункою, як тростинка. Потім агресивною засмаглою секс-бомбою з пірсингом, потім класичною голлівудською блондинкою з 1950-х, а потім привабливою дівою в тілі.

7

Мерайя Кері

Зовнішність Мерайї так само прекрасна, як і її голос. Хтось говорив, що вона зробила пластичну операцію і вставила в попу імпланти, але ми впевнені, що це наклеп її заздрісників.

9

Шакіра

З самого початку кар'єри Шакіри її попа стала її візитною карткою. Шакіра сама займається постановкою хореографії у своїх кліпах і на концертах, і вона намагається, щоб рухи стегнами були основою.

t4_3496162

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS