Зірки, які починали кар’єру з фільмів для дорослих

31/01/2016     Автор: admin
Зірки, які починали кар’єру з фільмів для дорослих

Ви думаєте, що в порнофільмах сумнівної якості знімаються тільки актори-невдахи, яких більше нікуди не взяли? Помиляєтеся! Серед акторів картин "для дорослих" багато зірок першої величини, передає Корупція.Стар

 Арнольд Шварцнегер

Arnold-Shvartsenehher

Арнольд Шварценеггер "Залізний Арні" в молодості знімався в спеціалізованому німецькому журналі для геїв "Адвокат". Причому працював з ним фотограф, для якого тематика видання була не тільки роботою, але й життєво важливим захопленням. Від намірів з його боку Шварценеггера, мабуть, врятували тільки його залізні кулаки.

Приїхавши в США, актор спочатку знімався у фільмах "для дорослих" і навіть брав участь у конкурсі на саме велике чоловіче достоїнство, але, на жаль, не пройшов відбірковий конкурс. До речі, ставши знаменитим, Шварценеггер категорично відмовляється від відвертих сцен — у фільмах з його участю їх просто немає.

Зате домашнього відео в стилі "полуничка", на якому він займається коханням зі своєю колишньою дружиною Марією Шрайвер, у сімейному архіві актора — ставок гати.

Ума Турман

Uma-Turman

Ума Турман улюблена актриса Квентіна Тарантіно порнографічного фільму зобов'язана своєю популярністю — глядачі і критики помітили її після того, як вона зіграла головну роль у картині про письменника Генрі Міллера "Генрі і Джун". Стрічка рясніла відвертими сценами, що змусило прокатників спочатку внести її в розряд порнографії, який згодом замінили категорією NC-17 — це означало, що на сеанс допускаються тільки глядачі, які досягли сімнадцяти років.

Сильвестр Сталлоне

Stallone

У послужному списку Сильвестра Сталлоне поряд зі знаменитими картинами "Роккі" і "Рембо" є і порнографічний фільм "Вечірка у Кітті та Стада, або Італійський жеребець". Засудити його за цей вчинок може тільки той, хто ніколи не опинявся в таких скрутних обставинах, які довелося тоді переживати Слаю — у початківця актора не було грошей навіть на їжу, тому 200 доларів, які він отримав за роботу, були для нього просто грандіозної сумою .

Сталлоне вже більше сорока років нагадують про ганьбу його юності, хоча, порівнюючи картину з тими зразками фільмів "для дорослих", які знімають сьогодні, доводиться визнати: картина за участю актора не така вже і порнографія, скоріше, еротика.

Демі Мур

Demy-Mur

Демі МурБіографи Демі Мур не можуть обійти мовчанням той факт, що в анамнезі їх підопічної є порнографічний фільм, але завжди сором'язливо згадують, що це, мовляв, було ще до початку її кінокар'єри.

На знімальний майданчик картин "для дорослих" її, як і багатьох інших акторів, привела брак грошей — втекла зі своєї неблагополучної сім'ї дівчинка дуже в них потребувала. На жаль, на кастингу на звичайний порнофільм Демі — тоді ще диметрий Гайнса — провалилася, тому їй довелося погодитися на картину в стилі садо-мазо. Гроші, отримані за зйомки — 10000 доларів, дівчина не прогуляв, а витратила на пластичні операції по корекції фігури, перетворившись з диметрий Гайнса в Демі Мур.

Девід Духовни і Джилліан Андерсон

Devyd-Duhovnyi-y-Dzhyllyan-Anderson

Девід Духовни і Джилліан АндерсонДевід Духовни і Джилліан Андерсон Актор Девід Духовни, якого глядачі знають як агента Фокса Малдера з "Секретних матеріалів", є і зіркою еротичного кіно — з 1992 по 1996 рік він знімався в серіалі "для дорослих" "Щоденники Червоної туфельки" . Вважається, що саме ці зйомки у відвертих сценах привели до залежності актора від сексу, від якої він згодом лікувався.

Недалеко пішла від Духовни і його партнерка по "Секретним матеріалам" Джилліан Андерсон, вона ж — агент Скаллі. Про те, наскільки "жорсткими" були порнофільми, в яких вона знімалася в юності, говорить той факт, що вони були заборонені до показу на території США.

Сандра Буллок

Sandra-Bullok

Сандра БуллокСандру Буллок на зйомки в порнофільмах штовхнула нужда — зарплати офіціантки не вистачало на життя і навчання, і майбутня зірка вирішила підзаробити, граючи в жорсткому порно — одні назви цих стрічок, серед яких самими безневинними були "Солоденькі губки", говорили самі за себе. Почавши зніматися у великому кіно і отримавши перший серйозний гонорар, Сандра першою справою найняла цілу армію приватних детективів, щоб вони розшукали всі існуючі знімки і касети і викупили їх у власників. Все, що вдалося зібрати, актриса спалила на великому багатті, який розвела прямо у дворі свого будинку.

Барбара Брильська

Barbara-Bryilska

Барбара БрильскаПольская красуня Барбара Брильська, яку ми досі вважаємо вчителькою російської мови та літератури Надею Шевельової з самого новорічного в історії кіно фільму "Іронія долі, або З легким паром!", Теж колись знімалася в картині з вельми відвертими сценами — " Анатомія кохання ». Правда, радянські глядачі про всю глибині "морального падіння" Брильської не підозрювали — у радянському прокаті вона йшла зі значними скороченнями.

Любов Тихомирова

Lyubov-Tyhomyrova

Любов Тіхомірова знімалась у фільмах "для дорослих" і зірка українських ("Зачароване кохання") і російських серіалів ("Вороніни", "Умови контракту", "Вір мені") Любов Тихомирова. Коментуючи статті в жовтій пресі, актриса стверджує, що був у неї гріх — знімалася в еротичній фотосесії і танцювала стриптиз, навіть перемогла на конкурсі стрип-дансу, а ось порнофільми — нахабна фальсифікація, там знімалася інша дівчина, дуже схожа на неї.

Правда, ще кілька років тому Тихомирова говорила в інтерв'ю, що дійсно співпрацювала зі студією "SP Company", що спеціалізується на картинах "для дорослих", але її обдурили — пообіцяли, що фільми побачить тільки вузьке коло любителів, але потім випустили в продаж на касетах . Про те, що являють собою ці картини, говорить їх назви: "Особливості російської лазні", "V ступінь порочності", "Особливості банної політик. Баня-2 "," Масляна "," Любовні авантюри ".

Ігор Ліфанов

Yhor-Lyfanov

Ігор Ліфанов, якого журналісти називають "головним бандитом" сучасного кіно, теж починав свою кар'єру в кіно зі зйомок в порнофільмах. Точніше, фільмі, тому що такий досвід був у актора лише один — "Забава-4", знятий в 1995 році. В одному з інтерв'ю Ліфанов зізнався, що дійсно знімався в якійсь порнокартины, хоча подробиць вже й не пам'ятає — справа-то давнє. "Я спочатку погодився, — говорить актор, — а коли прийшов на знімальний майданчик, пошкодував про своє рішення, але відмовлятися було вже пізно". До речі, режисером "Забави-4" був відомий нині режисер Дмитро Месхієв ("Свої", "Поцілунок метелика"), а редактором — Олена Яцура, що стала продюсером фільму "9 рота".

Марія Болтнева

Maryya-Boltneva

Засвітилася в порнофільмах і актриса Марія Болтнева — дочка актора Андрія Болтнева, якого глядачі пам'ятають за головною роллю у фільмі Олексія Германа "Мій друг Іван Лапшин". Сьогодні зірка серіалу "Глухар" і рада б забути про цю сторінку свого життя, але відверті кадри і ролики з фільмів "для дорослих" з її участю можна знайти в інтернеті, завантаживши в будь-який пошуковик її ім'я та прізвище. Скандальне відео датоване 2004 роком, коли Марія тільки приїхала до Москви з рідного Новосибірська — кажуть, так вона заробляла собі на життя, оскільки інших способів це зробити у неї не було.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android        IOS