Новини про зірок
Подобається

Альона Водонаєва показала груди на всю країну (Фото)

30/01/2016     Автор: admin
Альона Водонаєва показала груди на всю країну (Фото)

936full-alena-vodonaeva

Екс-учасниця реаліті-шоу "Дом-2" показала себе у всій красі і порадила пити валокордин. Олена Водонаєва заявила, що зупинятися не збирається, а шанувальникам треба бути обережніше і побоюватися серцевого нападу, передає Корупція.Стар

Олена Водонаєва опублікувала на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій вона лише в нижній білизні і недбало накинутій на плечі чоловічій сорочці. Так колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" вирішила показати, наскільки вона сексуальна, і утерти носа усім заздрісникам, "на радість їх жирам".

"Деяких аж від жовчі розірвало, що я два роки не викладала фоток з моря. Припустили, що соромилася. Маленькі (хоча вважаю, що не зовсім), я сказала, що фоток у воді у мене немає. Ще не купалася, уявляєте. А фото в купальниках і навіть відео, на радість вашим жирам, були. Можете погортати. І ось вам ще, для гарного настрою трохи мене. Буде все те ж саме, тільки в купальнику і в водичці. Розумієте? Я ж кажу, валокордінчік. І буде. І я, до речі, вас не блокую,пишіть. Пишіть, мої хороші ", — заявила Водонаєва.

Звичайно, такі зухвалі фото і пост викликали бурхливу реакцію у підписників Олени. Силіконові у неї груди, ось чому вона така зла, чи не соромно так поводитися дорослій жінці, чи можна бути на світі красивою такою? Перелік запитань у шанувальників зірки "Дому-2" виявився значним.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android        IOS     

1454139043_50