Зіркові скандали
Подобається

Скандал: Українську барбі Лілю Кіш шантажують відвертими фото (Фото)

28/01/2016     Автор: admin
Скандал: Українську барбі Лілю Кіш шантажують відвертими фото (Фото)

621x466-7003bde72d6e005469e058559b500a3b

У моделі Лілі Кіш вимагають 50 тисяч гривень за припинення шантажу. Ці гроші хоче отримати божевільний фанат. Якщо цього не станеться, він викладе світлини в інтернет, де учасниця групи "Бігуді-шоу" позує оголеною у власній ванній кімнаті, передає Корупція.Стар

"Серед фанів розігрувала в соціальних мережах один зі своїх особистих айфонів. Оскільки розіграш був чесним, абсолютно не здогадувалася, що гаджет потрапить до рук хакера. Він зламав Icloud і дістав звідти особисті фотографії. Він безкоштовно отримав айфон і ще наважився шантажувати" — розповіла співачка.

Фани співачки дивуються поведінці чоловіка. Хтось взагалі вирішив, що цей інцидент є черговим піаром артистки. Втім, сама ж заявила, що це їй не треба. Чи домовиться з нав'язливим шанувальником – не відповіла.

Нагадаємо, українська барбі Ліля Кіш розміщувала у соціальних мережах пост про розіграш свого мобільного телефону Iphone 4s. Ним користувалася кілька років. Водночас мала ще модель 5S. Їй подарували ще й 6S. Стару модель айфону співачка вирішила подарувати комусь із шанувальників.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:  Android     IOS

674394_1_w_590