Новини про зірок
Подобається

Жертва пластики: Маша Малиновська зізналась в невдалій пластиці грудей (Фото)

26/01/2016     Автор: admin
Жертва пластики: Маша Малиновська зізналась в невдалій пластиці грудей (Фото)

masha_malinovskaya33

Відома модель і телеведуча Маша Малиновська, яка прославилася своїми частими зверненнями до пластичних хірургів, розповіла про невдалий досвід. Зірка зізналася, що одного разу потрапила до фахівця, який спотворив її груди, передає Корупція.Стар

Малиновська підкреслила, що після походу до лікаря її груди стала непропорційними. Недолік був видний неозброєним поглядом. Маша пояснила, що зверталася до фахівця, щоб скорегувати форму, а зрештою здобула жахливий результат.

"І все через останню операцію на грудях, яка для мене закінчилася трагедією. Я дуже хотіла зробити свої форми більш компактними і звернулася за допомогою до хірурга. — Але замість виконання мрії він спотворив мої форми. Відмінності між ними були видні неозброєним оком ".

На щастя інший лікар зміг виправити промах колеги. Однак, щоб повернути апетитний та ідеальний вигляд телеведучій довелося знову лягати під ніж.

"Довелося повторно лягати на операцію. На щастя, я звернулася до чудового фахівця. Він буквально врятував мене і лінію мого декольте. Тепер мій бюст настільки красивий, що може самостійно гастролювати", — підкреслила Маша.

Втім дівчина додала, що ідеально виглядати їй допомагає не тільки пластична хірургія, але й виснажливі спортивні тренування. "Спортом намагаюся займатися мінімум три рази на тиждень з персональним тренером. Раніше ми вправлялися на свіжому повітрі в парку. Але зараз це неможливо. Тому він ганяє мене по приватним фітнес-клубам. Ну, а якщо лінь виходити з дому, ми займаємося в моїй вітальні. Також я регулярно відвідую різні салони краси і роблю там дорогі хороші процедури ", — поділилася телеведуча.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android        IOS

 

1453730099_40