Плітки
Подобається

10 зірок, які одягаються на ринках і в секонд-хендах (ФОТО)

24/01/2016     Автор: admin
10 зірок, які одягаються на ринках і в секонд-хендах (ФОТО)

Економія — усьому голова! Нещодавно Корупція.Стар розповідала про те, які хитрощі допомагають знаменитостям, навіть тим, які люблять витрачати гроші, урізати бюджет.

Наш новий «антикризовий» текст — про зірок, які не бояться ходити по барахолках і отоварюватися в секонд-хендах. Беремо на замітку!

Джулія Робертс

Julia_Roberts

Одна з найбільш високооплачуваних актрис Голлівуду намагається прищеплювати своїм дітям не тільки любов до прекрасного, але і пристрасть до «розумного» шопінгу. Джулія Робертс часто бере спадкоємців на ринки і в секонд-хенди, щоб ті розуміли: виглядати «з голочки» можна не в одних тільки дорогих брендових речах.

Ксенія Бородіна

ee8bcc15f486d10d4735530535810198_borodina7

Минулого літа папараці «застукали» Бородіну під час шопінгу на московському ринку «Дубровка». Шанувальники почали критикувати Ксенію за це, але вона заявила, що не соромиться одягатися на барахолці. «Ніколи не соромилася бути ближче до народу. Можу собі дозволити і ЦУМ, і ГУМ, і «Дубровку». Вмію поєднувати в одязі штани за три копійки з дорогими сумкою і взуттям, ніколи не приховувала цього. Не моя тема — хизуватися брендами », — швидко відписалась в соцмережі ведуча «Дому-2 ».

Деббі Харрі

debbi-harri-devid-yohansen-i-drugie-artisty-vozglavyat-34-y-ezhegodnyy-tribyut-dzhonu-lennonu_1

Раніше солістка культової групи Blondie відвідувала ринки і секонд-хенди просто тому, що на інший шопінг у неї не було грошей. Сьогодні 70-річна рок-зірка, звичайно, може дозволити собі одягатися де завгодно, але пристрасті до комісійних вона не втратила: у дешевих магазинах, на думку Дебори, можна знайти багато стильних штучок. «Кожному варто походити по таких місцях і «пополювати». Це дуже захоплююче», — зізнається Харрі.

Джада Пінкетт-Сміт

2524_big

Дружина актора Уілла Сміта (та сама, яка днями запропонувала бойкотувати «Оскар», оскільки в номінаціях не представлені темношкірі артисти), теж не проти прогулятися по дешевих магазинах для малозабезпечених. Її пристрасть — унікальні речі, яких ніде, крім подібних ринкових развалах, не знайти.

Кейт Мосс

9264_b_13566838271

Модель і ікона стилю відкрито заявляла: вона — завсідник затишних лондонських барахолок Camden Market і Portobello Road Market. В основному Кейт «полює» за вінтажем, але іноді, за даними ЗМІ, купує на ринках і просто симпатичні недорогі речі.

Роберт Паттінсон

d3bac92c3544Зірка «Сутінок» обожнює секонд-хенди. Правда, якось раз Паттінсон зізнався журналістам, що останнім часом йому все важче відвідувати подібні місця: мовляв, папараці відволікають від розглядання вживаних речей.

Шерон Стоун

kinopoisk.ru-Sharon-Stone-1121104

Кажуть, зірка «Основного інстинкту» — теж фанат комісіонок. Преса пише, що вона колекціонує кашемірові светри, які купує виключно на ринках і в секонд-хенд-магазинах. Хіба можна десь ще знайти настільки ж унікальні речі?

Евеліна Бльоданс

Evelina-Bledans1

Кілька років тому телеведуча заявляла, що купує речі на ринках. Вітчизняні таблоїди писали, наприклад, що в одному з кіосків у Білоруського вокзалу Бльоданс одного разу знайшла халат своєї мрії. Дешево й сердито!

Вайнона Райдер

98509322_WinonaRyder2

Актриса — часта гостя секонд-хендів. Вона любить стильний і недорогий одяг, за яким не гидує відправлятися в комісійні магазини. До речі, за словами самої Вайнони, одного разу вона з'явилася на церемонії вручення премії «Оскар» в уживаному платті всього за 10 доларів.

Рома «Звір»

9a7cbcc92e7f0d44398fe76559456d70

Лідер групи «Звірі» і щасливий сім'янин Рома Білик не любить витрачати гроші на одяг (у всякому разі для себе), «Я спокійно купую одяг в секонд-хендах, а кеди для концертів беру на московських ринках», — зізнавався якось музикант в одному з інтерв'ю.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS