Десять маловідомих фактів з біографії Леонардо Ді Капріо

23/01/2016     Автор: admin
Десять маловідомих фактів з біографії Леонардо Ді Капріо

maxresdefault

Леонардо Ді Капріо – одна з найвідоміших особистостей у Голлівуді. Фільми, в яких він знявся в головних ролях, знають і люблять мільйони глядачів у всьому світі – «Титанік», «Великий Гетсбі», «Ромео і Джульєтта», «Острів проклятих», «Вовк з Уолл-стріт», нова стрічка “Легенда Г’ю Гласса”. Але головний приз американських кіноакадеміків премію «Оскар» Ді Капріо поки так і не отримав. Актор постійно знаходиться в центрі уваги, і багато хто впевнений, що знають про нього практично все. Але свої секрети є і у Лео, передає Корупція.Стар

1. Він ніколи не вживав наркотиків

Після виходу фільму «Вовк з Уолл-стріт» ДіКапріо зізнався в інтерв’ю Лос-Анджелес Таймс, що жодного разу в житті навіть не пробував наркотики. За словами Лео, він ріс в бідному кварталі і з 3-4 років кожен день бачив, до чого призводять наркотики. Тому, коли він підріс, спокуси просто не виникло. Для ролі в «Вовк з Уолл-стріт», він спеціально консультувався з експертами з наркотиків, щоб сцени виглядали правдоподібно.

2. У нього є дочка

 

Ди Каприо во время съемок фильма «Кровавый алмаз».

Принаймні, він сам ставиться до африканської дівчинці, як до дочки. Під час зйомок фільму «Кривавий алмаз» Ді Капріо працював з двадцятьма дітьми-сиротами з дитячого притулку в Мапуту, Мозамбік. Його так зворушило спілкування з ними, що Лео навіть після від’їзду з країни продовжив підтримувати контакт з однією маленькою дівчинкою. Він посилає їй гроші кожен місяць на проживання та їжу і регулярно телефонує.

3. Він звик жити економно і постійно займається благодійністю

За сучасними стандартами ДіКапріо живе дуже скромно. Він не скуповує, подібно іншим акторам, дорогі автомобілі, у його гаражі тільки гібрид Toyota Prius. На відміну від інших зірок, Лео літає комерційними авіарейсами, а не купує приватний літак. При цьому він відомий як філантроп і регулярно робить щедрі благодійні пожертви.

4. Він має власний бренд кави

Он имеет свой собственный бренд кофе.

Леонардо ді Капріо спільно з компанією La Colombe Torrefaction, що спеціалізується на обжарці кавових зерен, фінансує ряд екологічних проектів. Для цього була створена нова кавова лінійка екстра-класу «LYON». Весь прибуток від продажу цієї кави йде на фінансування еко заходів, які проводяться фондом Ді Капріо і Всесвітнім фондом дикої природи WWF.

5. Ді Капріо і Марк Уолберг не витримували один одного

Они с Марком Уолбергом не переносили друг друга.

У 2013 році стало відомо, що Марк Уолберг міг не отримати роль у фільмі 1995 року «Щоденники баскетболіста». Коли Ді Капріо дізнався, що йому належить зніматися з Уолбергом, то навідріз відмовився працювати в одних сценах з «Маркі Марком» (таке ім’я в той час використовував Уолберг у своїй кар’єрі репера). У підсумку, продюсери ледве умовили обох акторів на спільні зйомки.

6. Ді Капріо тричі був на межі смерті

У 2006 році Леонардо займався дайвінгом в Кейптауні, Південна Африка, коли зіткнувся  з величезною білою акулою. У результаті все обійшлося, але з того часу  Ді Капріо смертельно боїться акул.

У листопаді 2010 року Леонардо Ді Капріо став одним з пасажирів рейсу “Нью-Йорк – Москва” авіакомпанії Delta Airlines,  що здійснив аварійну посадку після того, як у літака вибухнув двигун.

Втретє актор був на межі смерті, коли під час стрибка з літака у нього не розкрився парашут. На щастя, інструктор був досить близько, щоб врятувати його.

7. Він вільно володіє німецькою

Мати Лео народилася в Німеччині і в дитинстві вчила сина розмовляти рідною для неї мовою. Батьки Ді Капріо  розлучилися, коли він був дитиною, тому виховували його мама і бабуся.

8. Він якось трохи не змінив ім’я на Ленні Вільямс

Коли Леонардо було 10 років, його агент порадив хлопчикові змінити ім’я на Ленні Вільямс, щоб йому більш охоче давали ролі. Агенту здавалося, що ім’я юного актора звучить занадто «етнічно».

9. Він колись входив до складу «The Pussy Posse»

Он когда-то входил в состав «The Pussy Posse».

На початку своєї кар’єри Леонардо ді Капріо був завсідником барів. Хлопці, з якими він тусувався, незабаром стали відомі, як «The Pussy Posse». До складу компанії входили Тобі Магуайр, Хармоні Корін, Девід Блейн і кілька інших акторів.

10. Він ніколи не був одружений

У Лео було так багато красивих жінок протягом всієї його кар’єри, що дивно, як він жодного разу не одружився. І це при тому, що в Голлівуді у нього слава того ще ловеласа. Сам він заявляє, що дуже хоче дітей.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:  Android     IOS