Новини про зірок
Подобається

Зарубіжний репер заспівав на підтримку війни Путіна: опубліковано аудіо

22/01/2016     Автор: admin
Зарубіжний репер заспівав на підтримку війни Путіна: опубліковано аудіо

bc238dba0664117beec9ae3bea1411c1

Палестинський репер Don Mo (Мухамед Хазаал), який проживає в Москві, записав пісню "Дамаск" російською мовою на підтримку сирійської операції Повітряно-космічних сил (ВКС) Росії, передає Корупція.Стар

"Ми в Палестині живемо з болем і з протестом, намагаємося через вірші класичною арабською мовою висловити свої почуття і переживання, але хто стане слухати вірші? Тому реп-музика є перевіреним способом висловити свої думки і звернути увагу людей на ту чи іншу проблему, особливо молоді ", — повідомив автор.

У своїй пісні Don Mo розповідає про себе, про успіхи російської авіагрупи в Сирії, небезпеки терористичної організації "Ісламська держава" (ІД) і про тих, хто стоїть за бойовиками.

"Наші хлопці потрапляють у ціль прямо з Каспію. Зніміть ваші маски, ми вже тут, в Дамаску", — читає палестинець. У тексті Don Mo розповідає, що живе в Москві, є сунітом. Він вважає, що терористів не можна уподібнювати команданті Кубинської революції Че Гевару, оскільки вони працюють за гроші своїх покровителів, і задається питанням: "Хто диригент?" Репер сподівається, що "російський ведмідь закінчить суперечку". Композиція завершується риторичним вигуком: "Півмільйона жертв комусь мало! Потоки капіталу, потоки криміналу!".

Операція російської авіації в Сирії почалася 30 вересня 2015. До складу авіагрупи входять понад 50 літаків і вертольотів, включаючи Су-24М, Су-25 і Су-34. З проханням про надання військової допомоги для протидії ІД до Москви звернувся президент Сирії Башар Асад.

"Ісламська держава" — терористичне угруповання, що утримує частину територій Сирії та Іраку. Діяльність ІД заборонена на території Росії.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS