Новини про зірок
Подобається

Лоліта Мілявська шокувала виклавши фото своєї дочки (Фото)

22/01/2016     Автор: admin
Лоліта Мілявська шокувала виклавши фото своєї дочки (Фото)

919b399e37b24e683149c0f03c4af524_06_lolita_milyavskaya_05

Лоліта з мамою, донькою і чоловіком вирушила відпочивати до Болгарії. Співачка показала фото Єви, передає Корупція.Стар

На фото Єва приймає незвичайну процедуру — очищення рибками. «А це Евочка здійснює« подвиг », я тільки після неї погодилася на процедуру поновлення до рибок)!»

52-річна російська співачка, актриса, телеведуча, яка народилася і починала свою кар'єру в Україні, ще в радянські роки перебралася до Москви — тоді це була межа мрій більшості артистів, і залишилася там донині.

Єва народилася в 1999 році, вже після того, як Лоліта розлучилася з батьком дівчинки, третім офіційним чоловіком співачки шоуменом Олександром Цекало. Після 12 років спільного життя і творчої співдружності — разом вони створили дуже популярний свого часу дует «Академія», розставання було для Лоліти вкрай болючим. Вона пережила депресію, потім наступний етап — агресію. У численних інтерв'ю вивалювали гори брудної білизни, розповідаючи про минуле сімейного життя. Ситуацію ускладнювало те, що здоров'я дівчинки виявилося далеко від норми, а народилася вона з дуже низькою вагою. Але це період минув, і вона стала жити далі.

Зараз Єві вже 16 років, вона прийняла свого нового вітчима, п'ятого за рахунком офіційного чоловіка Лоліти, вони часто їздять у гості один до одного, разом відпочивають, як і цього разу. Чоловік Лоліти значно молодший за неї, але, схоже, це нікого не бентежить і не заважає сімейному щастю. Дмитро Іванов спортсмен, професійно грає в теніс і є п'ятою ракеткою Росії, крім того, працює тренером з фітнесу а так же грі в сквош.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:  Android     IOS

Milyavskaya-doch Milyavskaya-doch-Eva