Новини про зірок
Подобається

Російський актор розповів, як вивчив українську мову

21/01/2016     Автор: admin
Російський актор розповів, як вивчив українську мову

images

Актор Анатолій Пашинін, який повернувся з Росії в Україну з початком Майдану, розповів про те, як він вивчив українську мову, передає Корупція.Стар

"Мені колись зіпсували атестат тим, що поставили з української мови та літератури дві трійки. Коли я обурився, навіщо ставити оцінки, якщо я навіть ці предмети не вивчав, відповіли, мовляв, так у нас тепер заведено. Тоді я поклявся, що вивчу мову. І вивчив, та не просто, а так, що зіграв класичний твір українською мовою ", — розповів актор.

"Думаєте, трійки мені ставив педагог, чудово говорить по-українськи? Ні, російськомовна тітка! Тільки подумайте, що роблять з дітьми ці абсолютно безграмотні училки з рівнем ПТУ? Вони спілкуються з дитиною навіть більше, ніж батьки. І вони ж, негідниці, йдуть і влаштовують "карусель" на виборах. Це вбудований в державну систему механізм по обидленію людини ", — вважає Пашинін.

"І ця величезна машина по одурманюванню українців все ще працює, тільки обличчя у рульових помінялися. Спадкові сволочі все ще правлять в Україні, а народ поки не здатний придушити цю гадину, подивитися один на одного і вибрати нормальних людей у ​​владу", — говорить актор .

sddefault

"Німці, канадці, американці роблять протези для наших поранених бійців, а хто з ординців у Верховній Раді хоч щось рівноцінне зробив? Хто знав 20-30 років тому прізвище Коломойський, Ахметов, Єфремов, Фірташ, Новинський? Це вони будували тут заводи , дороги, трубопроводи? Нічого подібного. Подивіться на їхні обличчя, вони ж не здатні створювати. Невже ви побажаєте своїй дочці такого чоловіка, як Яценюк? І вони зараз визначають майбутнє країни ", — журиться Анатолій Пашинін.

"Українцями за всю історію не правили хіба тільки курди та узбеки. Може вже пора самим, нарешті, побудувати національну державу? А то так і залишимося з кавеенщиками в розкраденої країні з величезними тарифами. У ресурсі у нації є дійсно великі люди. Не розумію, чого вони чекають? Смерті? А жити повним людським життям за Україну вони готові? Невже не розуміють, раз при всьому їхньому потенціалі за рік нічого не змінилося, а стало тільки гірше, значить пора шукати справжніх політиків? Нам не злочинці і олігархи потрібні, а мрійники. І не просто псіхануті ідеалісти, а мрійники-раціоналісти, які точно знають, куди рухатися. Далі хтось підніме їх прапор, і тоді через кілька років країна опиниться на вершині ", — заявляє актор.

"Ви, божевільні, якщо не можете оцінити, що з'явилися тут тільки тому, що один сперматозоїд дорвався до яйцеклітини. Народившись, ви отримали від своєї мами любов. Значить, це вже не випадковість, значить, якесь призначення повинні виконати, хай не повністю, але хоча б спробувати ", — додає він.

Анатолій Пашинін народився в 1978 році у Світловодську Кіровоградської області. В молоді роки він поїхав до Москви і довгий час жив в Росії. але після подій на Майдані переїхав в Україну.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:     Android         IOS