Зіркові скандали
Подобається

Скандал навколо концерту пам’яті Скрябіна в Києві: Подробиці

20/01/2016     Автор: admin
Скандал навколо концерту пам’яті Скрябіна в Києві: Подробиці

kuzmenko_skryabin-725x464

У столичному Палаці спорту відмінили концерт-реквієм "Рік самотності", приурочений роковинам смерті соліста гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, передає Корупція.Стар

 Цю інформацію підтвердив гітарист групи Олексій Зволинський. Він повідомив, що захід перенесуть на серпень. Скоріш за все відбудеться в День народження Кузьми — 17 серпня.

"На цьому настояла мати Андрія. Дійсно, ідея була трохи неправильною. Святкувати в день смерті, то недобре і не етично. В цей день лише одні негативні емоції. Батькам та дружині дуже тяжко дався цей рік. Ольга Михайлівна сама каже, іноді стає так гірко, коли приходять спомини, аж жити не хочеться. А іноді відпускає і стає легше, — повідомив Зволинський. — На концерт, який переносимо на серпень, приїдуть дуже багато відомих артистів. Гратиме симфонічний оркестр".

Шанувальникам уже повертають гроші за квитки. Їх вартість складала 350-550 гривень. Гроші слід забрати у касах, де були придбані квитки.

Втім, концерти пам'яті таки пройдуть у багатьох містах України. Їх організують на центральних площах. Так забажали згадати Кузьму його фани і вкотре засвідчити, як його люблять і не забувають.

"Окрім концертів хотілося, щоб про Кузьму зняли документальний фільм і в ньому показали весь його творчий шлях" — пише шанувальниця Наталія Масленко.

Нагадаємо, 47-річний Андрій Кузьменко загинув 2 лютого у автокатастрофі, коли повертався з концерту у Кривому Розі.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS