Плітки
Подобається

Леонардо Ді Капріо і Ріанну застукали на гарячому (ФОТО)

20/01/2016     Автор: admin
Леонардо Ді Капріо і Ріанну застукали на гарячому (ФОТО)

1-1-533

Актор Леонардо Ді Капріо попався на поцілунку зі співачкою Ріанною. Фото пари вдалося зробити в паризькому клубі «L'Arc», куди знаменитість приїхала після презентації свого фільму "Легенда Г'ю Гласса", передає Корупція.Стар

Новини про Леонардо Ді Капріо з'являються все частіше і частіше, він сам створює події, які обговорює громадськість. Справа вже не в «Оскарі» за його роль у фільмі "Легенда Г'ю Гласса". А нещодавно в французькому клубі, знаменитий актор «засвітився» на пару з поп-співачкою Ріанною, причому вони не тільки вели милу розмову, а й цілувалися.

Після пристрасного поцілунку в губи Ріанна разом з Карою Делевінь пішла з клубу L'Arc, причому роз'їхалися вони в різні боки. З цієї відстороненості зірок можна зробити висновок: судити про роман зірок було б необачно, незважаючи на те, що чутки про пару з'явилися ще на початку 2015 року.

Торік на званій вечері чоловічого еротичного журналу Playboy, як зауважили очевидці, Лео і Ріанна поводилися занадто романтично як для друзів. Там вони теж цілувалися і не відходили одне від одного весь вечір.

Сама співачка, що має барбадоське походження, скаржиться на відсутність вільного часу, який можна було б приділяти коханій людині. Вона також сказала, що якщо і вибере чоловіка, то він повинен бути готовий до її божевільного графіку.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS