Новини про зірок
Подобається

Російська співачка втратила мову після невдалої ін’єкції ботоксу (ФОТО)

18/01/2016     Автор: admin
Російська співачка втратила мову після невдалої ін’єкції ботоксу (ФОТО)

botoks_v_guby_1

Російська співачка Тетяна Буланова зізналася, що боїться пластичних хірургів. Одного разу вона погодилася на ботокс, про що потім пошкодувала. Після операції деякий час вона не могла розмовляти, передає Корупція.Стар

46-річна співачка запевняє, що вона незадоволена дечим у своїй зовнішності, але при цьому лягти під ніж пластичного хірурга вона боїться. «Я велика боягузка, бо я б давно збільшила груди, зробила ліпосакцію, змінила форму носа. Мені багато чого в собі не подобається. Я не розумію вислів: «Мені подобаються мої зморшки». Мені  — ні. Намагаюся, щоб вони з'явилися якомога пізніше. Тоді буду щось вирішувати », — розповіла співачка в інтерв'ю.

tatjana-bulanova-ne-hochet-imet-svoj-biznes_1

Також Тетяна Буланова зізналася, що одного разу погодилася на популярні в зоряних колах ін'єкції краси. Але досвід виявився невдалим: їй вкололи ботокс, і вона не могла говорити. На щастя, від подібного побічного ефекту препарату вдалося позбутися.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Буланова заявила, що не боїться розлучення з чоловіком.

За словами Тетяни, чутки про їх розлучення ходять вже давно. «Почалося з того, що хтось ляпнув: ваше весілля з Владом — це піар. Маячня якась », — говорить співачка. Зірка зізнається, що у разі розлуки сильно переживати не буде. «Я не відрізняюся жіночої мудрістю. Швидше я "пофігіст" і на багато речей дивлюся спокійно. І не ревнива. І ще я нікого не тримаю. У разі відходу влаштовувати скандалів і істерик не буду. Поділу майна теж не буде — у нас все давно поділено », — розповіла Буланова.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS