10 порад як швидко підвищити сексуальний потяг

18/01/2016     Автор: admin
10 порад як швидко підвищити сексуальний потяг

artleo.com-13951

Інтимна близькість є природною потребою людини і повинна приносити радість і задоволення обом партнерам. Чоловіки вважають, що ідеальна жінка повинна відчувати бажання практично постійно і заводитися від одного тільки його погляду, передає Корупція.Стар

Багато говориться про сексуальне благополуччя чоловіків, а про підвищення жіночого лібідо йдеться мало. Велика кількість жінок не отримують практично ніякого сексуального задоволення. Жінці необхідно навчитися любити себе, балувати, піклуватися про себе, саме тоді вона отримає те сексуальне задоволення від стосунків із чоловіком, який вона бажає мати.

Для того щоб відчути сексуальне збудження, усвідомити, як підвищити жіноче лібідо, потрібно позбутися від депресивного стану, в якому знаходяться деякі жінки внаслідок постійних побутових стресів. Необхідно повернути красу, яскравість особистому житті.

Усвідомте свою природну привабливість.

Перестаньте шукати в собі недоліки, полюбіть своє тіло. Коли чоловік збуджений, йому немає ніякого діла до вашого целюліту і зайвих сантиметрів на талії.

Частіше ходіть на побачення.

Неважливо, що ви з чоловіком вже десять років разом. Візьміть за правило один вечір на тиждень проводити вдвох. Сходіть разом в кіно або ресторан.

Перевірте свій гормональний фон.

Можливо, на вас так впливають протизаплідні таблетки або ви приймаєте інші ліки, які знижують сексуальний апетит.

Розділіть з чоловіком домашні обов'язки.

Важко після роботи приходити і займатися домашніми турботами починаючи від готування і прибирання і закінчуючи читанням казки дітям перед сном.

Ліжко — це тільки ваша з чоловіком територія.

Не беріть спати з собою дітей і тварин. Накладіть табу на закриту в спальню двері. Навчіть дітей стукати або звати вас, перш ніж зайти в спальню.

Навчіться простими способами позбавлятися від стресу.

Домовтеся з сім'єю, що ви півгодини маєте право почитати в тиші книжку, пограти в комп'ютер або прийняти ванну.

Ëåæàòü âìåñòå íà ïîñòåëè

Додавайте в їжу афродізіаки.

Лікарі давно говорять про те, що їжа, багата природними збудливими компонентами, підвищує сексуальне бажання. Їжте морепродукти, імбир, авокадо, банани, гриби, кунжут, полуниці, шоколад, мигдаль, прянощі, а чоловікові давайте жменьку волоських горіхів.

Можна просто запалити аромалампу, додати кілька крапель ефірного масла у ванну або крем для тіла, ароматизувати постільну білизну — і ви неодмінно відчуєте збудливий ефект. Стимулюючий ефект мають олії: іланг-іланг, пачулі, бергамот, ваніль, кориця, троянда, апельсин, герань, мирра, сандал.

Придивіться до ваших стосунків з партнером.

Відверто говоріть про те, що вас турбує. Поясніть чоловікові, з чим пов'язана ваша холодність. Жінки впевнені, що чоловік повинен здогадуватися про наші образи і бажання, розуміти наші напівнатяки, але чоловічий мозок зовсім нездатний інтуїтивно сприймати інформацію. Їм спокійно треба говорити всю правду в лоб.

Придумайте спільне хобі.

Садіть разом город на дачі або подорожуйте. Спільні інтереси дуже зближують партнерів і збільшують бажання.

Прислухайтеся до свого здоров'я.

Зниження сексуального бажання може бути пов'язано з дискомфортом в інтимній зоні, сухістю шкіри або рясним потовиділенням. Такі реакції можуть свідчити про проблеми з щитовидною залозою, хронічною втомою або стресом.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS