Зіркові скандали
Подобається

Українська діаспора США влаштує «гарячий» прийом Ані Лорак: подробиці (ФОТО)

16/01/2016     Автор: admin
Українська діаспора США влаштує «гарячий» прийом Ані Лорак: подробиці (ФОТО)

Представники української діаспори в Америці 17 січня організовують акцію протесту проти приїзду Ані Лорак з концертом, передає Корупція.Стар

Їхнє обурення викликане тим, що, незважаючи на анексію Криму і пряме збройне втручання Росії в конфлікт на Донбасі, Ані Лорак продовжує виступати в Росії. 

Про це йдеться на сторінці заходу "Євромайдан Чикаґо #Euromaidan Chicago" у Фейсбуці.

"Американський осередок прихильників ВО "Свобода" та ЄВРОМАЙДАН ЧИКАҐО закликають українську громаду Чикаго та передмість до бойкоту "концерту" українофобки Ані Лорак чи Кароліни Куєк в Чикаго, який вже нібито був скасований, але знову спливає в пошукових ресурсах! Покажімо україноненависниці та організаторам, що ми про неї думаємо!", — йдеться у повідомленні.

Захід планують провести о 18.00 біля North Shore Center for Performing Arts in Skokie, 9501 Skokie Blvd, Skokie, IL 60077.

"На згадку про всіх загиблих за нашу Україну, на честь тих, хто ризикує життям за нашу Україну і за майбутнє нашої України, об'єднаємося і не допустимо концерту … в Чикаго, та й у всій Америці, 17 січня 2016 року. Нехай співає сибірським ведмедям! Там їй місце!", – написала у Facebook українська емігрантка зі Львова Діана Голдак. 

Як повідомлялося раніше, українська естрадна співачка Ані Лорак розпочинає свої гастролі у США з концерту в Нью-Йорку 16 січня.

Лунали також заклики до американської влади не видавати Ані Лорак в'їзну візу. Сама співачка заявляє, що "її мистецтво поза політикою".

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS