Новини про зірок
Подобається

Кіркоров помітив в Україні нову зірку: «У нього буде неймовірна кар’єра!» (ВІДЕО)

16/01/2016     Автор: admin
Кіркоров помітив в Україні нову зірку: «У нього буде неймовірна кар’єра!» (ВІДЕО)

Переглядаючи на відпочинку новорічні музичні передачі, співак відкрив для себе нового артиста — Микиту Алексєєва, якого раніше не бачив і не чув. Про це він заявив на своїй сторінці в Instagram, передає Корупція.Стар

"Переглядаючи тут на відпочинку деякі музичні новорічно-різдвяні шоу з України, на одному з телеканалів побачив номер у виконанні нового артиста, якого досі не бачив і не чув! На мій погляд — ЦЕ ДУЖЕ ТАЛАНОВИТО і незвично!

І продовжу фразою, якою колиcm представила мене публіці першовідкривачка молодих талантів — Алла Пугачова @ orfey75alla на "Різдвяних зустрічах" в далекому 1988 році: "Запам'ятайте це ім'я — НІКІТА АЛЕКСЄЄВalekseev_officiel і його пісня" П'яне сонце "!"

Я просто впевнений і не сумніваюся, що якщо все у нього складеться по долі правильно і вдало — нас найближчим часом чекає явище нової Великої Зірки !!! Але все в руках Бога, і звичайно ж Ваших, Глядачі! Товариші продюсери — зверніть увагу на цього Артиста! Через рік максимум, до нього не можна буде підступитися! Хто мене знає — знають, що я ніколи в цій справі не помиляюся!) 

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS