Новини про зірок
Подобається

Прописавшись в Москві Ані Лорак відчула на собі «принади» політики Путіна

15/01/2016     Автор: admin
Прописавшись в Москві Ані Лорак відчула на собі «принади» політики Путіна

24066029

З 1 січня Мурату Налчаджиоглу — чоловіку української співачки Ані Лорак, яка практично безвиїзно знаходиться в Росії, — для в'їзду в Росію потрібна віза, передає Корупція.Стар

Тому співачка не змогла взяти чоловіка в Сочі, де другий рік поспіль у компанії колег по шоу-бізнесу зустрічає Різдво на «Розі Хутір» в гостях у Григорія Лепса. Так як свято вважається сімейним, більшість зірок постаралися взяти з собою членів сім'ї. Але Ані Лорак прилетіла одна, хоча в минулому році була разом з чоловіком.

Виною тому — візовий режим, який ввели з 1 січня в Росії для громадян Туреччини. А чоловік співачки, як відомо, родом саме звідти.

«Це сумна історія, — зізналася Ані Лорак  — У зв'язку з російсько-турецькими відносинами для громадян Туреччини з 1 січня діє візовий режим. Через свята ми не встигли зробити візу Мурату, тому він не зміг приїхати, хоча я дуже цього хотіла ».

«До 1 січня ми по-максимуму проводили час разом, Новий рік відзначали в Європі, благо у мене був концерт у Вільнюсі. Потім на недельку розлучилися, але нічого, це тільки зміцнює відносини. Через день зустрінемося в Америці — у мене там великий тур: Нью-Йорк, Лос-Анджелес, Майамі, Чикаго. Потім буде Німеччина. Мурат буде весь час поряд, всіляко мені допомагати. Звичайно, як будь-яка жінка, я відчуваю себе поряд з чоловіком спокійніше, він моя опора та підтримка », — додала співачка.

Як відомо, в пресі почали завзято ходити чутки про те, що після конфлікту Росії та Туреччини між подружжям пробігла чорна кішка. Мурат майже весь час проводить на батьківщині, де у нього є свій бізнес, а Лорак практично безвилазно знаходиться в Росії.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:    Android         IOS