Вчені назвали 5 продуктів, які роблять людину сексуальною

14/01/2016     Автор: admin
Вчені назвали 5 продуктів, які роблять людину сексуальною

003

Останні наукові дослідження показали, що вживання певної їжі, робить людину більш сексуальною. Прийом окремих продуктів харчування робить людей привабливими в очах інших, передає Корупція.Стар

1. Ваніль

Цей продукт робить людину більш привабливою для протилежної статі з двох причин. По-перше, аромат ванілі — це природний афродизіак. Недарма цей інгредієнт давно взяли на озброєння виробники "спокусливого" парфюма.

А по-друге, ваніль, зокрема, ванільний йогурт, підвищує настрій. Отже — робить людину більш життєрадісною, відкритою і привабливою в очах оточуючих. До такого висновку прийшла група дієтологів з Нідерландів.

"Ваніль — сильний ароматичний стимулятор, який здатний зменшувати занепокоєння і покращувати настрій", — пояснює один з авторів дослідження Шира Лінчевський.

2. Часник

Запах часнику, на відміну від ванілі, позитивних відчуттів не викликає. Сперечатися з цим складно. Очевидно, саме тому багато хто намагається взагалі уникати страв, у складі яких присутній цей продукт. І даремно. Вчені з факультету природничих наук Празького університету провели дослідження за участю декількох десятків чоловіків і жінок і з'ясували, що часник значно підвищує сексапільність чоловіка.

На першому етапі вчені розділили добровольців на дві групи. Перша вживала в їжу часник (частина чоловіків з'їла по 4 грами цього продукту, інші — по 12), а друга утрималася. На другому етапі дослідження фахівці взяли зразки поту добровольців (помісили рідину в спеціальні подушечки) і попросили жінок оцінити їх за кількома параметрами: мужність, інтенсивність і привабливість. Результати виявилися приголомшливими: найвищі оцінки дами поставили тим чоловікам, які з'їли по 12 грамів часнику.

На думку вчених, такі результати пов'язані з тим, що часник має антибактеріальну дію і знижує кількість бактерій у поті — усуваючи причину його неприємного запаху. Що стосується жінок, то вони, вважають дослідники, в процесі еволюції навчилися вибирати здорового партнера саме по запаху його поту.

3. Кориця

За однією з легенд, Клеопатра завоювала любов Марка Антонія саме завдяки аромату свого парфуму, створеного на основі кориці. Цей продукт, що є афродизіаком, впливає  на людину так само, як і ваніль — піднімає настрій, робить більшвідкритим і добрим по відношенню до оточуючих.

4. Селера

Наступний в нашому списку — селера, яку зараховують то до овочів, то до зелені. Цей невиразний на перший погляд продукт нерідко називають не інакше як "овочевою віагрою". Вживання селери збільшує рівень феромонів в поті, роблячи таким чином людину привабливішою для протилежної статі.

Ось, що говорять про селеру професори Джуді Гаман і Марк Андерсон, автори книги "Залишайся молодим. 10 перевірених кроків до міцного здоров'я": "Ми рекомендуємо чоловікам перед виходом з дому прийняти хороший теплий душ, з'їсти свіжого селери і ретельно почистити зуби".

Вчені також нагадують, що регулярне вживання селери збільшує кількість і якість сім'яної рідини.

5. Келих вина

Але тільки один, не більше. Вчені з університету Брістоля (Велика Британія) радять перед побаченням випивати один келих вина, оскільки він додасть шкірі "здоровий рум'янець" і зробить людину привабливішою для партнера тому, що легкий рум'янець на підсвідомому рівні сприймається позитивно, бо вказує на міцне здоров'я. При цьому дослідники не рекомендують пити більше одного келиха, оскільки більша кількість вина призведе вже до нездорового почервоніння особи, що спровокує інший ефект.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS