Новини про зірок
Подобається

Ользі Фреймут знайшли заміну: подробиці (ЕКСКЛЮЗИВ)

14/01/2016     Автор: admin
Ользі Фреймут знайшли заміну: подробиці (ЕКСКЛЮЗИВ)

23995695

Творці шоу «Голос країни», які два сезони поспіль були глухими до благань телеглядачів замінити Ольгу Фреймут на Катю Осадчу, нарешті змилувалися, передає Корупція.Стар

 Як випливає з надісланого каналом прес-релізу, вести новий сезон «Голосу» будуть Осадча та Юрій Горбунов.

«Юрій і Катя — улюблені ведучі всієї країни, — говорить креативний продюсер проекту Володимир Завадюк. — Після проекту «Голос. Діти» ми зрозуміли, що вони — ідеальна пара. Вони відмінно виглядають разом, їх дуже люблять глядачі. За їх телевізійними відносинами стежить безліч українців ».

На сцені працюватиме переважно Горбунов: він стане сполучною ланкою між учасниками, тренерами та глядачами. Катя ж в основному буде підтримувати учасників за лаштунками. Хоча Горбунов періодично буде її заміняти.

«Після ролі ведучого шоу «Голос. Діти»я радий вести і дорослу версію проекту, — зізнається Юрій. — Мені буде приємно розділити успіх і хвилювання з нашими учасниками. Я радий нашому телевізійному тандему з Катею — у дитячому «Голосі» ми швидко знайшли спільну мову, і глядачам, судячи з відгуків, теж наш дует сподобався».

«Оскільки зазвичай я працюю в кадрі сама, для мене дуже важливий професіоналізм партнера на майданчику, адже під час ефіру (особливо у прямому ефірі) ведучі повинні розуміти один одного з півслова, — говорить Осадча. — Тому мені приємно, що саме Юра став моїм партнером по проекту. Крім того, у нього відмінне почуття гумору, що полегшує нашу співпрацю».

За матеріалами прес-служби каналу «1 + 1».

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS