Як зрозуміти, що чоловік бреше: 5 хитрощів психології

13/01/2016     Автор: admin
Як зрозуміти, що чоловік бреше: 5 хитрощів психології

648025

Один із головних постулатів здорових відносин — це довіра. Але деякі чоловіки спритно користуються цим і починають брехати, передає Корупція.Стар

Як викрити чоловіка у брехні? Ми віднайшли 5 хитрощів, які допоможуть вивести його на чисту воду.

Він бреше навіть у дрібницях

Чоловіка, який вміє брехати (а таких досить багато), викрити в брехні досить складно. Напевно він до тебе прийшов не з монастиря, де не було жодної дівчинки, на якій можна відточувати свою майстерність. Були в нього до тебе такі гарненькі, які вірили милому серцю чоловікові. Ось він і зрозумів, що такі речі легко сходять з рук, і не замислюється про наслідки.Якщо чоловік сказав, що прийде з роботи о сьомій, а виявилося, що його 7:00 прирівнюється до твоєї десятої вечора, то тут щось не так. Ну, затримався. Ну, з одним зустрівся. Що тут такого? Нічого, якби він тебе попередив про це. Такому чоловікові байдужі почуття коханої жінки, він вважає себе практично вільним.

Він плутається у свідченнях

Людина, яка постійно бреше кому-небудь, частенько забуває всі подробиці своєї розповіді. І на таких дрібницях його дуже легко підловити! Правда, не відразу, а трохи пізніше. Якщо якась розмова викликала у тебе сумнів, не акцентуй на цьому увагу відразу ж. Краще повернися до цієї розмови трохи пізніше — може, через кілька днів або тиждень. Якщо в його словах спливають якісь неточності чи відмінності з попередньою версією, то, швидше за все, чоловік обманює. Якщо це не одиничний випадок, то варто задуматися, чи потрібен тобі такий брехун-брехун-брехун?

Він не налаштований обговорювати важливі питання

Якщо чоловік постійно не в настрої, зайнятий або у нього болить голова / попа / палець для того, щоб обговорити з тобою подальше життя, почуття або елементарно плани на вихідні, все говорить про те, що чоловік просто не зацікавлений у продовженні цих відносин. А коли чоловікові не важлива жінка, він буде їй брехати. Може, неусвідомлено, в дрібницях, але обов'язково буде. Хоча б тому, що не хоче підпускати жінку близько до себе.

Він маніпулює почуттями

Якщо чоловік бреше і розуміє, що йому не вірять, він почне всіма силами намагатися викликати у жінки сором'язливість за цю недовіру. Це допоможе йому виграти час і навіть відвернути увагу жінки від предмету суперечки.
Можна легко зрозуміти, що чоловік намагається маніпулювати жінкою. Наприклад, він образиться, сказавши: "Ти що, кохана, не віриш мені?", Або спробує викликати страх втрати відносин: "Якщо ти мені не віриш, це твоя проблема. Мені не потрібна поруч жінка, яка не довіряє".

Він активно жестикулює

Навіть коли ми обманюємо інших людей, себе ми не можемо обдурити. І наше тіло відгукується жестами, нервозністю або невпевненістю в той момент, коли людина починає брехати.
Жінка — це не детектор брехні, але дещо ми побачити все-таки здатні. Наприклад, чоловік схрещує руки на грудях — швидше за все, він вибрав для себе такий спосіб самозахисту. А якщо він чеше кінчик носа, то це тому, що під час обману дратуються нерви, а на носі їх досить багато. Також під час брехні підвищується кров'яний тиск, що викликає почуття задухи й підвищення температури. У такому випадку чоловік неодмінно стане смикати гудзики або розправляти майку, посилаючись на спеку.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS