Українці зможуть дивитися найкращі світові фільми та серіали онлайн

13/01/2016     Автор: admin
Українці зможуть дивитися найкращі світові фільми та серіали онлайн

50482

З січня 2016 року для українських користувачів став доступним онлайн відео сервіс Netflix, завдяки чому українці зможуть дивитися кращі світові серіали і фільми мовою оригіналу, передає Корупція.Стар

Останнім часом Netflix бере активну участь у створенні не тільки серіалів, але і кінофільмів: планується, що їх прем'єри відбудуться на онлайн каналі раніше кінотеатральних релізів. Про свою тісну співпрацю з Netflix нещодавно оголосили Бред Пітт і Анджеліна Джолі.

Українцям запропоновано на вибір три тарифні плани: щомісячна плата за найдорожчий з них складе 12 Євро.

 «Тепер можна не красти, а бути причетними до чогось якісного та глобального. Ось такі прості та приємні висновки можна зробити з того, що сервіс Netflix тепер доступний в Україні. Можливість дивитися якісний контент одночасно з усім світом за невисоку плату — мабуть, більш дієвий спосіб боротьби з піратством, ніж заборони. Думаю, в Україні знайдеться достатня кількість людей, які захочуть дивитися «Картковий будиночок» або «Безрідних звірів» американського режисера Кері Фукунага (того, який зняв перший сезон «Справжнього детектива») на своїх планшетах, хвастаючи підпискою. І нехай спочатку це може бути лише данина моді, потім увійде в звичку»,- поділилася з Cultprostir Ольга Сідорушкіна, кіножурналіст, автор блогу Moviegarden.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS