Новини про зірок
Подобається

Відома телеведуча поголила голову налисо (ФОТО)

12/01/2016     Автор: admin
Відома телеведуча поголила голову налисо (ФОТО)

Відома телеведуча кардинально змінила імідж — Юлія Висоцька повністю обстригла своє гарне волосся. Нову зачіску глядачі побачили у програмі «Ранок», причому партнер Висоцької Джамал Тетруашвілі не зміг приховати подиву, передає Корупція.Стар

«А ти чудово виглядаєш!» — Після короткої паузи привітав він ведучу.

«Ой, спасибі, мені теж подобається!» — Відповіла Юля з незмінною посмішкою.

julia12012016-1

julia12012016-4

У мережі стали обговорювати, що шокуючий образ пов'язаний з погіршенням стану дочки Висоцької Марії. В ефірі Висоцька виглядала втомленою і знеможеною, а замість звичних яскравих вбрань на цей раз вибрала образ в темних кольорах.

Нагадаємо, в 2013 році родина Кончаловських потрапила в страшну аварію. Юлія та Андрій в результаті отримали удари, а їх дочка — травми, які й спричинили настільки серйозні наслідки.

«Всі ви знаєте, що в жовтні 2013 року у Франції наша сім'я потрапила у серйозну ДТП. У результаті аварії постраждала наша дочка Маша, яка незважаючи на попередження не застебнула ремінь безпеки. Маша отримала важку черепно-мозкову травму, але за щасливим збігом обставин залишилася жива », — розповів Андрій Кончаловський на своїй сторінці в соціальній мережі.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS