Зіркові скандали
Подобається

Сексолог пояснив, чому Волочкова знімається оголеною (ФОТО)

12/01/2016     Автор: admin
Сексолог пояснив, чому Волочкова знімається оголеною (ФОТО)

 

volockova

Лікар-сексолог Олександр Полєєв пояснив пристрасть Анастасії Волочкової до голих фото, передає Корупція.Стар

Не встигла нас порадувати Анастасія Волочкова серією фотографій в оголеному вигляді з лазні, як в мережі з'явився новий шедевр — балерина лежить у своєму ліжку, прикрившись букетом троянд і м'якою іграшкою, бажаючи всім радості.

1648136

У лікаря-сексолога Олександра Полєєва запитали, чим може бути викликана у балерини така пристрасть до себе оголеної:

"Анастасії Волочковій як балерині сам бог велів фотографуватися в оголеному вигляді: вона незвичайна, молода, красива, висока. А не фотографуватися, навпаки, було б злочином проти людства, — заявив експерт.

Більшість людей, зокрема жінок, фотографуються в оголеному вигляді з трьох причин. По-перше, жінки часто вважають себе красивими і хочуть потішити оточуючих.

По-друге, зважуються на сміливий крок — знятися оголеною — в рамках сучасної культури, кидаючи тим самим виклик суспільству: мовляв, ви консерватори і козли, а я можу зважитися на антисоціальний вчинок.

По-третє, є частина жінок, які хочуть зобразити себе в такому вигляді на пам'ять. Найчастіше це буває перед тим, як жінка налаштувалася на народження дитини. Християнський страх перед оголеним тілом минає, — констатує Полєєв.

— Звичайно, Якщо на тілі рани або воно некрасиве, фотографуватися недобре, а якщо ви красиві і молоді, то фотографуйтеся, будь ласка, в короткій сукні, купальнику, а краще оголеними. Це не завдасть удару по чиїйсь чуттєвості — зараз в інтернеті такі фотографії бачиш, аж шийка матки добре проглядається, так що здивувати когось вже важко. Так що у великих містах фотографуватися оголеним скоро буде звичайною справою, — підсумовує експерт.

Яка з трьох причин штовхає балерину на подібні фотографії — не ясно, але якщо припустити, що букет троянд підніс коханий, з якого у Анастасії серйозні стосунки, то тут може бути 3 в 1: і шанувальників порадувати, і виклик суспільству кинути, і зберегти  себе на фото перед пологами …

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS