Новини про зірок
Подобається

Давай одружимося: Найромантичніші пропозиції зірок (ФОТО)

10/01/2016     Автор: admin
Давай одружимося: Найромантичніші пропозиції зірок (ФОТО)

engagement1

Коррупція.Стар розміщує рецепт від знаменитостей: як покликати кохану заміж, щоб вона точно сказала "так".

У світі шоу-бізнесу ще залишилися справжні романтики, які роблять пропозицію руки і серця своїм коханими найбільш незвичайними способами: стоячи під снігом в День святого Валентина, в ескімоській хатині високо в горах, або в літаку. Корупція.Стар зібрала шість найбільших зворушливих голлівудських історій про те, як відомі чоловіки покликали заміж своїх не менш популярних обраниць.

ХАЙДІ КЛУМ І СІЛ

Найбільш незвичайною пропозицією може похвалитися тепер уже колишня дружина Сіла — Хайді Клум, для якої співак замовив побудувати іглу (ескімоську хатину з брил замерзлого снігу) в канадських горах на висоті 4267 метрів. Зрозуміло, співак зробив це в таємниці від коханої. Всередині було встановлене ​​розкішне ліжко, прикрашене шкірами та пелюстками троянд. Сіл так розхвалював красу гірських пейзажів, що Хайді довелося погодитися туди поїхати. Модель увійшла в хатину, де її чекала вечеря, і від подиву завмерла на порозі … Сіл скористався моментом і попросив її стати його дружиною, одягнувши на безіменний палець каблучку з діамантом в 10 карат. Зрозуміло, Хайді не змогла відмовитися від такої пропозиції!

Хайди Клум и Сил

ТОМ КРУЗ И КЕТІ ХОЛМС

У своїх інтерв'ю Том Круз не раз зізнавався, що по натурі він не романтик, але для Кеті Холмс, з якою він на той момент вже виховував дочку Сурі, був готовий на подвиги. Підкріпивши свої слова дією, актор організував вечерю при свічках у відомому ресторані Le Jules Verne на Ейфелевій вежі, де були тільки він, вона і офіціант. Коли закохані насолодилися видом Парижа, Том зробив пропозицію руки і серця. Від цього Кеті була в захваті і, зрозуміло, погодилася. На жаль, на цьому романтика закінчилася, і через п'ять з половиною років актори розлучилися.

Том Круз и Кэти Холмс
 

ЛЕДІ ГАГА И ТЕЙЛОР КІННІ

Слід почати з того, що Тейлор Кінні зробив пропозицію Леді Газі 14 лютого, що само по собі банально, але дуже романтично. Крім того, актор подарував дівчині обручку у вигляді серця, разом з тим символічно віддавши їй своє. Ну і, нарешті, Тейлор вирішив підійти до питання пропозиції нетрадиційним способом, замінивши звичайну в такій ситуації «виходь за мене» фразою «Я просто знаю, що ми будемо разом … Це не було для мене осяянням, просто настав час». Леді Гага не роздумуючи одягла обручку, сказала «так» і тут же поділилася цією радісною новиною зі своїми підписниками в соціальних мережах.

Леди Гага и Тейлор Кинни

ТОРІ СПЕЛЛІНГ И ДІН МАКДЕРМОТТ

Дін зробив пропозицію Торі через всього 8 місяців після знайомства. Як стверджує наречений, це було кохання з першого погляду, і тягнути не було сенсу. В один з різдвяних вечорів Дін запросив майбутню дружину прокататися в кареті, запряженій четвіркою коней. Вони вирушили гуляти по дорозі, прикрашеній китайськими ліхтариками, яка привела до невеликої тераси, де їх чекала романтична вечеря, після якої актор, в кращих традиціях жанру, став на одне коліно, зробив пропозицію і підніс дівчині перстень з важким діамантом. З тих пір подібний подарунок став традицією: тепер щороку в день заручин Торі отримує від Макдермотта нову каблучку на знак кохання.

Тори Спеллинг и Дин Макдермотт

ДЖЕННІФЕР ГАРНЕР И БЕН АФФЛЕК

У свій тридцять третій день народження Дженніфер Гарнер чекає великий сюрприз від Бена Аффлека. Він запросив кохану в звичайне придорожнє кафе, а через кілька хвилин актриса побачила Бена у вікні, який стоїть поруч з величезною коробкою. Природно, Дженніфер подумала, ніби коханий дарує їй автомобіль! Однак, відкривши велику коробку, побачила маленьку — з каблучкою, вартість якої була цілком зрівняна з ціною невеликого позашляховика.

Дженнифер Гарнер и Бен Аффлек

ГВІНЕТ ПЕЛТРОУ И КРІС МАРТІН

 

Соліст Coldplay Кріс Мартін вирішив зробити коханій пропозицію в повітрі, під час свого чергового гастрольного туру. Він просто взяв бортовий телефон, подзвонив Гвен і сказав, що нудьгує, жити без неї не може, та й взагалі їм давно пора б одружитися. Актриса закричала у слухавку «ТАК !!!» Пара прожила у шлюбі 11 років, і тільки нещодавно стало відомо, що Кріс і Гвінет вирішили розлучитися.

Гвинет Пэлтроу и Крис Мартин

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS