15 питань, на які чоловіки ніколи не відповідають чесно

10/01/2016     Автор: admin
15 питань, на які чоловіки ніколи не відповідають чесно

 

866481

Ми всі постійно задаємо чоловікам незручні питання. Не тому, що нам так вже це подобається, а тому, що інакше з них слова не витягнеш, передає Корупція.Стар

Але ти повинна знати, що на деякі питання чоловіки ніколи не відповідають чесно. Ось, наприклад, на ці.

Як я виглядаю?

Не те щоб він збреше, коли відповість: "Чудово!" Він саме так і думає. Проблема в тому, що він на тебе, швидше за все, навіть не подивиться. А навіщо ти його про це взагалі питаєш, коли він рубиться в "Діабло"?

Про що ти думаєш?

Чоловік не може сказати, про що він думає, поки думка не закінчена. І тепер вона не буде закінчена тому, що ти перервала розумовий процес своїм питанням. Так що він не думає ні про що — така буде відповідь. І це, до речі, правда. Але ж ти хотіла дізнатися, про що він думав? Ну вибач. Правильно формулюй питання.

Де ти був?

Справа не в тому, що він навмисно збирається тобі брехати, — це просто рефлекс, чи знаєш. Питання абсолютно магічне: миттю перетворює його в піддатого підлітка, а тебе — у його строгу матусю. Не дивно, що брехня виривається з його вуст, минаючи мозок. Автоматом.

Як пройшов день?

"Нормально" — найпоширеніший відповідь. Брехливий, зрозуміло, але тим краще. Бо правда — це усний твір на тему "Слабоумство і відвага".

Я вам не заважаю?

О, ні, зрозуміло, ти їм не заважаєш! Проходь, сідай, наливай собі пива, воблочка ось — пригощайся. Димон якраз почав розповідати, що вчора відвідав виставку "Пейзажі середньої смуги Росії в техніці вишивки бісером". Правда, Димон?

Це плаття мене точно не повнить?

Технічно відповідь "Нітрохи, моя люба!" — навіть не брехня. Тебе повнить їжа, а не сукня. Але це деталі.

Ти нічого не помічаєш?

Звучить як "А чи не кретин чи ти часом?". Так що він обурено відповість "Звичайно, помічаю!", навіть якщо без окулярів не бачить власну руку, якою чеше ніс.

Скільки дівчат у тебе було?

Сама-то хоч раз чесно відповідала на питання "Скільки у тебе було чоловіків, мила?". То-то й воно.

Пам'ятаєш, який сьогодні день?

І знову — не те щоб брехня тому, що він же правда пам'ятає, що сьогодні середа. Решта вгадає методом виключення: чи не Восьме березня, не твій день народження і не Новий рік? Відмінно — значить, той самий день, коли ви познайомилися!

Ти мене слухаєш?

Угу.

Вона тобі подобається?

Ні, зрозуміло. У неї ж губи роздуті, ніби мишоловкою прихлопнула, афедрон розміром з Колізей, і, взагалі, вона стара, фу-фу-фу! Кому ця Беллуччі взагалі може подобатися, ти з глузду з'їхала, чи що?

Як тобі ця сумочка?

Емм… Ну, вона синя. У сенсі: "Супер! Відмінна річ. Треба брати!"

Ти всім дівчатам таке говорив?

Зараз він тобі розповість, що не зустрічав ще дівчини, якій захотілося б таке сказати. Тобто, він, звичайно, здатний це вимовити, але ти перша персона, яка надихнула його на ці мови. Бреше, шельма.

Ти це чесно сказав?

А то як же!

А за що ти мене любиш?

Він знову збреше, але це той самий випадок, коли брехні потрібно радіти. Тому, що це самий ідіотське в світі питання. Ось ти запитала, а він собі уявив стару відьму Елеонору Костянтинівну — вчительку літератури, щоб вона вже не кашляла, добра жінка. У його уяві вона знову нависла над ним, бризкає слиною і кричить: "Васильєв, що ти можеш розповісти нам про метод Наташі Ростової? А? Нічого? Що ти там мичиш, Васильєв? Руки з кишень вийми! Два тобі, Васильєв, дитяча колонія по тобі плаче!" І, уяви собі, він відігнав жахливе бачення і чесно намагається тобі щось красиве збрехати. Хоча взагалі-то йому хочеться тебе вбити. У сенсі не тебе, а Елеонору Костянтинівну, що в даному випадку одне і те ж.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS