Новини про зірок
Подобається

Собчак вважає, що Росії загрожує розпад

09/01/2016     Автор: admin
Собчак вважає, що Росії загрожує розпад

jweri_650x410

На думку телеведучої, зараз вся Росія тримається на одному Путіні, передає Корупція.Стар

В інтерв'ю скандальна телеведуча і журналіст Ксенія Собчак розповіла про свою думку щодо останніх подій в РФ і Україні. На її думку, нинішня політика Путіна — результат програми, закладеної ще за часів СРСР, і неминуче призведе до розпаду країни.
"Думаю, так, розпадеться. І не думаю, що ця перспектива так вже катастрофічна. Цей процес був запущений розвалом СРСР і не зупиняється, тільки перейшов в тиху фазу. Путін — останній, хто утримує країну від розпаду. Так йому здається. Так це об'єктивно і є ".

Найбільше засмучують Собчак зміни в росіянах, не залишилося сміливців, готових до змін і боротьби за них. У 90-ті такі люди ще були, але тепер кудись поділися. Журналіст російського видання припустив, що росіян так налякав Майдан, але Собчак не згодна.

"Зовсім інші речі їх залякали.« Болотне справа », наприклад. І те, як забирали бізнес у всіх, хто брав участь у протестах або допомагав їх організовувати. І« розслідування »на НТВ, і процес проти Навального, і цькування. Ось що їх дійсно налякало. А на Україні … Вони чудово розуміють — і всі це бачать, — що на Україні йде процес болісного одужання. І якщо навіть Аваков виливає воду на Саакашвілі — це, врешті-решт, ознака того, що в країні йде хоч і потворна, але політична боротьба, там кілька центрів сили, і нехай всі ці центри загрузли в корупції, але там є відкритість, вертикальна мобільність, перспектива, зрештою … І все у них буде нормально. А у нас — рак. З раком довго не можна прожити, і в умовах хитань і напівзлиднях ми будемо гнити ще досить довго ".

На запитання журналіста про те, що хорошого трапилося в 2015 році в Росії, Собчак відповіла: "Нічого".

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS