Новини про зірок
Подобається

40-РІЧНА ШАРЛІЗ ТЕРОН ЗНЯЛАСЬ ОГОЛЕНОЮ (Фото)

09/01/2016     Автор: admin
40-РІЧНА ШАРЛІЗ ТЕРОН ЗНЯЛАСЬ ОГОЛЕНОЮ (Фото)

charlize-theron-8678 (1)

Красуня Шарліз Терон стала героїнею фотосесії в новому номері американського журналу "W Magazine", передає Корупція.Стар

Актриса позує оголеною, сидячи в ліжку серед білосніжних простирадлом. Дивлячись на фото, не можна не відзначити, що Шарліз в приголомшливій формі. У серпні зірка відзначила 40-річчя, але виглядає максимум на 30. Фотографії Терон і її інтерв'ю з'являться в лютневому номері видання.

В інтерв'ю Шарліз ні слова не говорить про особисте життя — тільки про новий фільм "Божевільний Макс: Дорога люті". Тим не менш, минулий 2015 видався для Терон бурхливим на події. У червні актриса розлучилася з бойфрендом Шоном Пенном, з яким вони були разом півтора року. І ось тепер пара знову зійшлася — їх разом вже кілька разів фотографували папараці. Як розповіло джерело журналу In Touch Weekly, ініціатором розриву була Терон, але з часом вона зрозуміла, що як і раніше закохана в Пенна. Шарліз запропонувала Шону відновити відносини, але зустрічатися "без жодних зобов'язань".

"Їх сексуальне життя — те, що тримало їх разом, — повідомило джерело, — Тепер вони знову зустрічаються, але без жодних зобов'язань. Вони періодично влаштовують побачення заради сексу, знімаючи номер в готелях. Шон і Шарліз не планують виносити свої відносини на публіку і не бажають бути парою офіційно. Вони хочуть зберегти це в таємниці. Їм просто комфортно один з одним, ось і все".

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS