10 гірших образів зірок за минулий рік (Фото)

09/01/2016     Автор: admin
10 гірших образів зірок за минулий рік (Фото)

53226_122258

Вирушаючи на світські церемонії, зірки не завжди втілюють ідеальний стиль. Деякі їхні образи смішні і безглузді, а іноді й зовсім жахливі. Пропонуємо Вам підбірку найневдаліших образів селебрітіз в минулому році, передає Корупція.Стар

1. Хоча останнім часом Келлі Осборн демонструвала смак вельми непоганий, на церемонії вручення Оскар 2015 вона виглядала дуже дивно. Можливо, саме по собі це готичне плаття непогане, але на дівчині і без того важкої воно сидить погано, роблячи її ще повніше. Босоніжки з тонкими ремінцями — рішення також не найкраще. А зачіска Келлі і зовсім схожа на досить дивне тістечко.

1 

2. Все та ж церемонія вручення головної статуетки стала не найвдалішою для стилю Маріон Котійяр. Блогери щосили висміяли її сукня від Dior, вельми схожу на мішком для цукру.

2 

3. На іншій важливій ​​церемонії не блищала Кеті Перрі. Її сукня не тільки не поєднується з тематикою вечора, але і зовсім не йде їй, перетворюючи її в злу героїню одного з мультфільмів Діснея. Та й коротка стрижка, як нам здається, зовсім її не прикрашає.

3 

4. Співачка Соланж Ноулз наділа на себе щось абсолютно неймовірне, далеке від нашої цивілізації. Результат вийшов вже дуже ексцентричним.

 

4 

5. Повні пані в лосинах — прокляття всієї модної індустрії. І головна голлівудська пампушка Ребел Вілсон вибрала для себе саме цей тренд. Мало того, що самі лосини жахливі, вони ще й доповнені дивним бюстгальтером і крильцями. Загалом, не повторюйте цього ніколи.

5 

6. Один з найбільш вульгарних нарядів Дженніфер Лопес. Такий і на худишках буде виглядати вульгарно, що вже говорити про Джен з її пишними формами?

 

6 

7. На одному зі світських заходів відома експериментаторші Ріанна перетворила себе на торт. Аж надто її образ солодкий, ви не знаходите?

 

7 

8. Кім Кардашьян також не на висоті. Це плаття зі шнурівкою і об'ємними кишенями не підходить їй ні за кольором, ні вже тим більше за фасоном, додається їй додаткової пишності, в її випадку виразно зайвою.

 

8 

9. Майлі Сайрус — одна з рекордсменок за кількістю позбавлених смаку образів. Ця рожева феєрія не стала винятком — жах, та й годі.

 

9 

10. Ріта Ора підібрала дивно вульгарний наряд, доповнений не менш вульгарним хвостом ззаду. Так, для такого потрібно ще й постаратися.

10

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS