Новини про зірок
Подобається

Супермодель Ірина Шейк показала дуже відверте фото в бікіні (ФОТО)

08/01/2016     Автор: admin
Супермодель Ірина Шейк показала дуже відверте фото в бікіні (ФОТО)

Irina_Sheik_wallpaper

Ірина Шейк відсвяткувала своє 30-річчя, зробивши відверте фото в бікіні, і зізналася, що переживає найкращий вік у житті людини, передає Корупція.Стар

6 січня Ірині Шейк виповнилося 30 років, а вчора вона опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм «гаряче» фото у ванній кімнаті свого готелю,  де вона стояїть біля дзеркала.

«Мені здається, настав мій найкращий вік, — написала Шейк на своїй сторінці. — Хто б міг подумати, що в 30 років я опинюся тут і стану такою, якою я є. Спасибі за все, і спасибі всім чудовим людям, які допомагали мені всі ці роки. Спасибі вам за подарунки і привітання з днем ​​народження! ».

Поки невідомо, чи був на дні народження Ірини її бойфренд Бредлі Купер, але точно відомо, що Новий рік вони відсвяткували разом в одному з ресторанів Малібу.

Американські ЗМІ повідомили, що Купер запропонував Шейк переїхати жити до нього на квартиру. Правда в тій же квартирі Бредлі хоче поселити і свою матір, яка зараз живе в Атланті.

«Бредлі усвідомлює, що його мама старіє, і йому хотілося б, щоб вона переїхала до нього і жила разом з ним і з Іриною під одним дахом, — повідомило джерело. — Він хоче проводити з нею більше часу і не витрачати при цьому час на перельоти ».

Реакція Ірини Шейк на таку новину поки невідома.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS