Новини про зірок
Подобається

Настя Каменських схудла і виклала відверті фото нової фігури (ФОТО)

08/01/2016     Автор: admin
Настя Каменських схудла і виклала відверті фото нової фігури (ФОТО)

Kopiya-17

Співачка вирушила в теплі краї засмагати і набиратися сил на цілий рік вперед, передає Корупція.Стар

Новорічні канікули для артистів — це ковток повітря, нарешті приходить той час, коли вони можуть дозволити собі розслабитися і ні про що не думати. Але тільки не Настя Каменських, тому що її головною цілю є створення ідеальної фігури, у зв'язку з чим на відпочинку вона не балує себе різноманітними делікатесами, шкідливими для фігури, а також регулярно займається спортом, чого багато зірок в звичайному житті не роблять, а на відпочинку і поготів.

Днями Настя засмутила підписників її блогу новиною про те, що під час пробіжки вона відчула себе дуже погано і тепер не може продовжувати тренування через самопочуття. Через деякий час після цього Каменських поділилася фото, зробленим під водою.

1452093388_anastasiya-kamenskih 1452093388_kamenskihScreenshot_113

На ньому вона женеться за величезною черепахою, а підписала співачка знімок так: "Погоня за черепахою, яку теж можна вважати за тренування". Принаймні, під водою у Насті хоч голова не крутиться, а плавання не менш корисне для здоров'я й фігури, ніж біг чи будь-які інші вправи.

Не обійшлося сьогодні і без відвертих фотографій, Настя опублікувала кілька знімків, на одному з яких вона позує у білій пляжної накидці, а на другому — в рожевому роздільному купальнику, демонструючи підтягнуте тіло, практично наближене до ідеалу.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS