Новини про зірок
Подобається

Ексклюзивно: Сергій Притула проти бойкоту Coca-Cola

08/01/2016     Автор: admin
Ексклюзивно: Сергій Притула проти бойкоту Coca-Cola

s4tixSXkdr0

Артист і шоумен Сергій Притула висловив свою думку про скандал з російським офісом компанії Coca-Cola, що розмістила карту з "російським" Кримом і про призов бойкотувати діяльність компанії в Україні. Про це він написав у соціальній мережі Facebook, передає Корупція.Стар

"Поки був в горах, трохи відстав від життя. Приїжджаю до мами, заходжу в інет, а тут повним ходом стібуться з мера Геніченська і дрючат компанію Coca-Cola", — написав Притула.

На його думку, російський офіс компанії "замутив якусь акцію", що викликала хвилю невдоволення серед "ватяних цінителів всесвітньо відомого бренду", тому в представництві вибачилися і поставили карту РФ, в яку входить Крим. Після чого українці дружно вирішили "зруйнувати імперію зла Coca-Cola".

"Кацапи наробили х * ні, за яку розплачуються люди, що працюють в українському офісі. Це та сама контора, яка не викликала роздратування, поки роками займалася українським Олімпійським Комітетом, яка також вже 12 років є партнером Спеціальної Олімпіади в Україні (ну, звичайно ж, ви все знаєте про змагання, де люди з, наприклад, синдромом Дауна відчувають себе не викинутими з суспільства, а його учасниками), яка витягувала на своїх жилах фестиваль "Країна Мрій", яка займається сотнями дітей-переселенців із зони АТО ", — зазначив шоумен, підкресливши, що тепер той же український офіс Coca-Cola зараз "вигрібає через тупорилий офіс східних сусідів".

"Але так справи в світі не ведуться. Це міжнародна компанія і якщо хтось в її системі" запоров косяк ", вибачення виглядають саме так: пост, що викликав скандал прибрали, людину, за відсутності топ-менеджерів (у відпустках до 11 січня ) що взяла на себе  ініціативу поправити карту РФ, звільнено, а офіційна позиція офісів від центрального до українського, яка озвучена в листі, закінчується словами: "Приносимо вибачення за ситуацію", — продовжив артист.

Він також заявив, що "буде дуже прикро", якщо за вчинки прикажчиків і бездіяльність США "як центрального офісу, який не відірвав кацапам голову" відповідатимуть ті, хто ні в чому не винен.

"Але, врешті-решт, навіть якщо Coca-Cola припинить свою діяльність і закриє до біса свій завод, я не переживаю за ті сотні людей, які залишаться без роботи. Депутат Мустафа Найєм знає не тільки, як запустити в мережу хештег BanCocaCola, але і що з тими всіма людьми потім робити. Ну я не вірю, що можна ось так тупо "бити в пах" компанію,  яка торік сплатила різних зборів і податків на 460млн.грн. Хочеться вірити, що наші депутати вміють не тільки "чмирити" приватні компанії України через помилки російських компаній, але і вміють разом з урядом і Президентом зробити так, щоб ні в кого не виникало сумнівів, що Крим -Україна. Наприклад, повернути його", — резюмував шоумен.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS