Зіркові скандали
Подобається

Не з Україною: Віра Брежнєва виступила для російського телеканалу (ФОТО)

06/01/2016     Автор: admin
Не з Україною: Віра Брежнєва виступила для російського телеканалу (ФОТО)
f84895f2ee89e56d45cb206e2e032794
 
Українська співачка Віра Брежнєва заспівала пісню Софії Ротару "Біла зима" на зйомках новорічного телевізійного шоу для російського "Першого каналу", передає Коррупція.Стар
 
Українська співачка Віра Брежнєва заспівала на свій лад пісню народної артистки України Софії Ротару під назвою "Біла зима". Віра виконала кавер під час зйомок новорічного "Блакитного вогника" для російського "Першого каналу". Фотографію зі знімального майданчика співачка розмістила в своєму Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Віра Брежнєва підписала знімок словами з пісні "Біла зима": "Аааа, біла зима почалася раптово, вийшла і мете, мете, мете". До повідомлення артистка прикріпила теги "СофіяРотару", "БілаЗима" і "НовийРік".

На знімку Брежнєва одягнена в біле екстравагантне плаття, поділ якого розшитий пір'ям. Підписникам співачки дуже сподобався її образ. Фотографія вже набрала 115000 лайків. Шанувальники відзначають, що Брежнєва на знімку схожа на принцесу або на Снігову королеву.

Але деякі підписники залишилися незадоволені тим, що співачка виконала чужу пісню. "Віра, тобі терміново потрібен хіт", — радять Брежнєвій шанувальники.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS