Новини про зірок
Подобається

Волочкова сфотографувалася топлес на Мальдівах (Фото)

05/01/2016     Автор: admin
Волочкова сфотографувалася топлес на Мальдівах (Фото)

Volochkova-vintazh11

Балерина з донькою Аріадною відпочиває на улюблених островах, передає Корупція.Стар

Відзначити Новий рік у Москві, Анастасія Волочкова полетіла на свої улюблені острови в Індійському океані — тримайтеся, Мальдіви! Місцеві білосніжні пляжі добре пам'ятають знамениту оголену фотосесію балерини, і хто знає — може бути, Настя знову порадує своїх шанувальників. Донька артистки Аріадна разом з бабусею прилетіли на Мальдіви ще до Нового року, і Анастасія, як тільки звільнилася від роботи, відразу ж приєдналася до сім'ї.

Ледве прилетівши на Мальдіви, Анастасія негайно влаштувала пляжну фотосесію в бікіні. На прибуття Волочкової на курорт збіглося з її днем ​​ангела, і Насті це здалося символічним:
— Як чудово День Ангела опинитися в настільки прекрасному і романтичному місці!

 

 

Артистка зупинилася на курорті Loama Resort — красивому острові з пустельними пляжами. Знімаючись в бікіні, Волочкова показала не тільки мальовничі околиці, а й свою спальню. При цьому Настя дорікнула тим, хто критикує її фігуру, і порадила недоброзичливцям зайнятися спортом і стати трішки добрішим:
— Дорогі мої, кому не подобаються мої купальники, я сама, моє тіло … -у вас три варіанти: 1-й: відпишіться і не псуйте свою нервову систему. 2-й: займайтеся спортом і теж трусики такі на себе натягнете. Третій: заздріть мовчки. А щоб остаточно заткнути рот заздрісникам, пустунка Настя сфотографувалася топлес, грайливо прикривши наготу прозорими фіранками, висячими в дверях її вілли. За якусь годину фотографія напівоголеної Анастасії обросла тисячами «лайків».

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS