Новини про зірок
Подобається

Камалія вперше показала своїх дітей (Фото)

05/01/2016     Автор: admin
Камалія вперше показала своїх дітей (Фото)

0d48ac4c15f12c50e100b85d4e8f9fbf

Співачка нарешті дала можливість фанатам розглянути Арабеллу і Мірабеллу у всій красі, передає Корупція.Стар

На початку вересня 2013 Камалія сколихнула весь світ новиною про те, що народила двійнят-дівчаток, яким дала дуже красиві і незвичайні імена — Арабелла і Мірабелла. Чоловік Камалії карколомно багатий, тому «купає» своїх дівчаток і дружину в розкоші та славі. Але, як би там не було, Камалія не показувала облич своїх дочок, мабуть, боячись за їхнє здоров'я і щоб ніхто не наврочив маленьких принцес.

На цей раз на честь Нового року Камалія зробила виняток і, нарядивши двійнят в однакові костюми «Мальвіни», сфотографувала їх, а потім опублікувала фото у себе на сторінці в Інстаграмі. Співачка поділилася ще парочкою новорічних фотографій, на яких вона позує з доньками та близькими людьми, які прийшли в її з Захуром розкішний палац, щоб відзначити свято.

Під кожним знімком Камалія написала привітання з Новим роком, адресований всім людям, які підписані на її сторінку в соцмережі, а також шанувальникам і справжнім фанатам. А фотографію з двома Мальвінами — Арабеллою і Мірабеллою, Камалія підписала так: «З Новим роком Вас усіх від моїх принцес!». Варто відзначити, що дівчатка дуже схожі на свого тата, напевно, він шалено цьому радий.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS

1451994001_zahur

 

1451993992_dvoynyashki 1451993923_vecherinka-kamalii