Неможливо пропустити: найбільш очікувані фільми 2016

04/01/2016     Автор: admin
Неможливо пропустити: найбільш очікувані фільми 2016
1_45

Що ж, мабуть, досить підбивати підсумки року, що минає. Прийшов час заглянути у рік прийдешній! А він, між іншим, готує нам багато цікавих новинок. Принаймні, в кінематографі точно! Корупція.Стар підготувала для вас найбільш очікувані фільми-новинки 2016 року.

«Легенда Г'ю Гласса». Уже в січні відбудеться прем'єра нового фільму за участю Леонардо ДіКапріо. Критики залишилися настільки в захваті від його ролі і виконаної роботи, що вже пророкують «Оскар». Можливо, Лео отримає його хоч цього разу. Цю стрічку варто побачити хоча б заради того, щоб знати, за що все-таки йому можуть дати цю премію (в кінці-то кінців!). Це історія про боротьбу за життя, самотність і величезну силі волі звичайної людини.

Самые ожидаемые фильмы - 2016

«Мерзенна вісімка». Новинка від Квентіна Тарантіно. Досить складна і одночасно проста і динамічна історія про долі вісьмох, які волею долі виявляються замкнутими в одному приміщенні. Перестрілки, суперечки і розмови «про життя», і все це в кращих традиціях фільмів Тарантіно — море екшену і епатажу.

Самые ожидаемые фильмы - 2016
 
«Джой». Дуже непроста історія про жінку, яка пережила зраду. В основу фільму лягла реальна історія матері-одиначки, яка, врешті-решт, заснувала бізнес-імперію і змогла пережити всі труднощі з гордо піднятою головою. Чесний і щирий фільм про те, як важливо не здаватися і не опускати руки з Дженніфер Лоуренс у головній ролі не залишить вас байдужими.
 
Самые ожидаемые фильмы - 2016

«Дедпул». Історія найманого вбивці-супергероя. Через численні експерименти над його організмом Уейд Вілсон перетворюється на практично непереможного, але й не зовсім розумного героя, який бачить справедливість дуже по-своєму.

Самые ожидаемые фильмы - 2016

«Дивергент 3: за стіною». Головні герої саги Тріс Пріор і її коханий Тобіас мріють про спокійне життя, далеко від рідного дому, в якому вже не править система, заснована на фракціях, але болючі спогади про них занадто сильно ранять. Але спокій їм тільки снитися. Світ за стіною виявляється не таким вже і доброзичливим. Вони потрапляють у вир чергової війни, стаючи мало не її першопричиною. Крім того, їм доведеться щось робити з катастрофою, яка ось-ось завалиться на їх рідний світ. Так що про відпустку поки що й мови не йде!

Самые ожидаемые фильмы - 2016

«Аліса в країні чудес-2». Перша картина вразила глядачів і стала дуже успішною. Тепер гряде друга історія про дівчинку, яка буквально провалилася в новий світ. Цього разу він, звичайно, зрозуміліший для неї, але проблем від цього у неї і у жителів цього маленького світу менше так і не стає.
 
 
Самые ожидаемые фильмы - 2016

«Загін самогубців». Супер Лиходії об'єднуються в єдиний загін, щоб спробувати очистити своє ім'я і спокутувати провину перед людством. Але завдання перед ними стоїть таке, що всім зрозуміло: виконати його і залишитися живими — просто неможливо! Фільм варто подивитися хоча б заради того, щоб розгледіти як слід позеленілу шевелюру Джареда Лето.

 

Самые ожидаемые фильмы - 2016
 
«Доктор Стрендж». Зовсім недавно демонстрували перше промо-фото цього фільму. Головний герой — роль якого виконав Бенедикт Камбербетч — геніальний доктор, який внаслідок однієї трагедії втрачає все. У боротьбі за розум і умиротворення він трансформується в мага. По-справжньому відмінного мага, і вже тут жоден зловмисник не втече від праведної кари Стренджа! Дуже чекаємо цей фільм, адже впевнені: ні спецефекти, ані акторська гра не підведуть наших очікувань!
 
Самые ожидаемые фильмы - 2016


«Фантастичні тварини і де їх шукати». Під час виходу цього фільму всі кінотеатри перетворяться на місце паломництва поттероманів! Адже це перша екранізація після останнього фільму про «хлопчика, який вижив» з їхнього улюбленого світу магії та чаклунства, у створенні якого взяла участь сама Джоан Роулінг! Історія розгортається за сто років до народження Гаррі Поттера і розповідає нам про якогось Ньюта Скамандера — великого  любителя магічної живності, що втратив парочку її в центрі багатомільйонного міста.
 
Самые ожидаемые фильмы - 2016
 

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS