Зіркові скандали
Подобається

Марія Яремчук шокувала вульгарним виступом (ФОТО)

04/01/2016     Автор: admin
Марія Яремчук шокувала вульгарним виступом (ФОТО)

00397bcfed3932e9288a38862c402871

Марію Яремчук жорстко розкритикували за вульгарність виступу, передає Корупція.Стар

Новорічні програми на телеканалах «Інтер», «1+1» і частково – «Україна» викликали шквал обурення і в пересічних глядачів, і в професійних телекритиків, які відзначають несмак номерів і вплив «русского міра».

 

 

Серед зірок, які «відзначилися» не надто високим рівнем виступу – і буковинка Марія Яремчук, котра виконала жартівливу версію пісні «Голая» російського гурту «Градуси». Зокрема, глава правління ГО «Телекритика» Наталя Лігачова у інтерв'ю для Ірини Славінської зазначає: «Майже всі номери були російськомовні, мене це дуже зачепило. Особливо шокувала Марія Яремчук, яка співала пісню маловідомого гурту і вульгарність її номеру просто зашкалювала».

568745d0ed1ca_image1

ваяпавапявысаывсаыыаваывааычсм иясчиясччсиптсмичсисиимчс

Пані Наталя на своїй персональній сторінці у фейсбуці висловилася ще категоричніше: мовляв, батько Марії в могилі перевернувся би, якби побачив виступ своєї дочки.

Фанати ж панни Яремчук менш категоричні і підкреслюють: навіть попри недавню хірургічну операцію (видалення апендициту), Марія не тільки виступила, а і зробила це доволі експресивно, тож її виступ можна назвати справжньою сміливістю.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS