Плітки
Подобається

Ексклюзив: Мерайя Кері заручилась із мільярдером (ФОТО НАРЕЧЕНОГО)

04/01/2016     Автор: admin
Ексклюзив: Мерайя Кері заручилась із мільярдером (ФОТО НАРЕЧЕНОГО)

53

Американська співачка Мерайя Кері та австралійський мільярдер Джеймс Пекер продовжують тримати інтригу, передає Корупція.Стар

 Днями артистку помітили з величезним кільцем, схожим на обручку, яку вона і не надумала приховувати. Традиційно, світські хронікери заговорили про пропозицію руки і серця, яку вона отримала від свого коханого на Різдво.

Свій зимовий відпочинок Мерайя розділила на проведення часу з дітьми і романтичні поїздки з коханим на гірськолижні курорти. Так, Різдво вона зустріла з дітьми Марроканом і Монро, а вже сьогодні вирушила в Аспен кататися на лижах і виступати в новорічну ніч.

Мерайя з'явилася в одному з казино Джеймса "Корона" в Мельбурні. На безіменному пальчику Кері поблискував величезний діамант. Треба сказати, що Джеймс не шкодує грошей на свою улюблену жінку, на початку року він подарував їй кольє за 500000 доларів.

theintern-220915-3

Нагадаємо, що незважаючи на нові відносини, Мерайя завжди проводить сімейні свята з колишнім чоловіком Ніком Кеннонм і дітьми.

"Я не хочу, щоб вони відчували, що ми з їх татом — чужі люди. Вони не повинні проходити через все це, наші діти — невинні душі. Ми з Ніком завжди намагаємося збиратися разом, і навіть коли нам хочеться плакати, ми ніколи не покажемо дітям свої сльози"- розповіла Кері в одному з інтерв'ю.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS