Зіркові скандали
Подобається

Американський співак Кріс Браун побив жінку-фотографа

03/01/2016     Автор: admin
Американський співак Кріс Браун побив жінку-фотографа

chris_brown_fight1

Популярний американський співак Кріс Браун на вечірці в Лас Вегасі, (штат Невада) побив  жінку, яка його  сфотографувала. Про це повідомив у суботу американський інтернет-портал TMZ, що спеціалізується на новинах про життя знаменитостей, передає Корупція.Стар

За його даними, співробітники правоохоронних органів вже дізналися про подію і почали розслідування. Якщо інформація підтвердиться,  26-річному співакові можуть пред’явити звинувачення в образі дією або нанесенні побоїв.

Журналісти стверджують, що вийшли на зв’язок з постраждалою жінкою. Її ім’я – Лізьен Гутьєррес, вона не заперечує проти розкриття своєї особистості. За словами Гутьєррес, вона зуміла пронести мобільний телефон з вбудованою фотокамерою на приватну вечірку в орендованих Брауном апартаментах і зробила знімок виконавця. Той помітив це і розлютився. Співак накричав на жінку і вдарив її кулаком в око. Гутьєррес після події покинула вечірку і повідомила про інцидент поліцейським. Госпіталізація жінці не знадобилася.

На сайті TMZ, як стверджується, опублікована фотографія частини обличчя Гутьєррес. На ній видно, що у неї під оком невеликий синець. Офіційні представники Брауна заявили журналістам, що звинувачення жінки стосовно співака “безсумнівно не відповідають дійсності”.

У 2009 році Браун жорстоко побив свою подругу поп-зірку Ріанну і був засуджений до п’яти років ув’язнення умовно і 180 днів громадських робіт. Співак неодноразово публічно заявляв, що розкаявся у скоєному. Наприкінці 2010 року він пройшов курс реабілітації схильних до домашнього насильства чоловіків, а пізніше навіть помирився з Ріанною. Тим часом, в останні роки Браун неодноразово привертала увагу охоронців порядку.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:     Android     IOS