Новини про зірок
Подобається

Співачка Руслана на Новий рік валялася в снігу: ексклюзивне фото (ФОТО)

02/01/2016     Автор: admin
Співачка Руслана на Новий рік валялася в снігу: ексклюзивне фото (ФОТО)

13031700570440038_f0_0

Руслана показала екстремальне фото в снігу, передає Корупція.Стар

Руслана вирішила провести Новий Рік в тісному сімейному колі і поділилася екстремальним знімком серед сніжних просторів.

 

 

 

Джерело: Facebook Руслани

Руслана вирішила зустріти рік Вогняної Мавпи в тісному сімейному колі. Тим більше, що домочадців у неї додалося — у артистки з'явилися домашні улюбленці песик і кіт, яких вона назвала Вектор і Чудо.

А вранці 1 січня співачка здивувала шанувальників сміливим фото. На знімку Руслана зодображена серед снігу в одному купальнику. Видно, що вона загартовується і обтирається снігом для бадьорості тіла й духу. Шанувальники тут же почали хвалити артистку за її сміливість, адже моржувати в -12 зважиться не кожен. "Гартування, то направду важливо. Головне, не перестаратись. Хай здоров"я буде міцним, енергія невичерпною, а працездатність — БЕЗМЕЖНОЮ "," Оце по-нашому, по-Галицьи ", — написали фани артистки.

Напередодні Нового Року Руслана вирішила підвести його підсумки. Вона написала докладний лист, де виклала те, за що вона вдячна минувшому 2015-му. Вона пройшлася і по українських політиках, розкритикувавши дії української влади. Зокрема, співачка шокована бездіяльністю Нацбанку, поведінкою генпрокурора, а також занепокоєна тим, що в країні немає порядку, а корупція лише посилилася.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS