Новини про зірок
Подобається

Журналісти обурені виступом 95-го кварталу в Новорічну ніч

01/01/2016     Автор: admin
Журналісти обурені виступом 95-го кварталу в Новорічну ніч

kvartal-95-700x467

Журналіст Віталій Гайдукевич зазначив, що на українському телебаченні в Новорічну ніч практично не лунало хорошої української музики, в той час як на опозиційному російському телеканалі “Дождь” крутили Джамалу,передає Корупція.Стар 

Це обурило журналіста, адже в Україні є велика кількість достойних співаків та груп, які вартують, щоб їх пропагувало українське телебачення.

“О.Торвальд, Онука, О.Е., Лама, Таліта Кум, От Вінта, Бумбокс, Друга Ріка, Скай, Козак Сістем, Тартак, Аллоіз, Антитіла, Сергій Кузін, Брати Гадюкіни, ГрозовСка Бенд, Нравится, Тінь Сонця, Шоколад, ДахДотерз, Вів”єн Морт…

Ви прослухали далеко не повний перелік українських виконавців, котрих не було в телевізорі новорічної ночі.

Вийнятки – ТНМК на Еспрессо і вхопив хвіст Мері на Зіку.

Якщо раптом десь когось прогавив – вибачайте. Але якщо порівнювати частоту мерехтіння в екрані Зеленського, то нікого зі згаданих музикантів ніколи не було в телевізорі. (останньою краплею передозу 95 кварталу в різних образах став “переспів” Одного Вдома… як це було? Як в анекдоті – “хєрня етот ваш Карузо… – а ви чули? – ні, але мені Рабіновіч напєл”.)

Добило – перемикаю на Дождь, а там Джамала. А у нас на М1 вервечка вторинностей, котрі намагаютсья зобразити настрій, жарти і талант. Виходить криво все. При чому все одразу. Якесь “недо-ем-ті-ві”.

Глибока безідейна вторинна провінціальність в сніжинках і бульбашках Совєтского”, – пише Віталій Гайдукевич у своєму Фейсбуку.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:  Android     IOS