Зіркові скандали
Подобається

У Британії помер відомий музикант

30/12/2015     Автор: admin
У Британії помер відомий музикант

pic_e3432c152f7a08c39f9614f7344ddf53

У Британії на 63-му році життя помер барабанщик The Specials Джон Бредбері. Про це заявила його сім'я, передає Корупція.Стар.

Про причини його смерті не повідомляється.

Музикант брав участь у створенні найпопулярніших пісень групи: «Too Much Too Young» і «Ghost Town», які посіли перше місце в британському хіт-параді синглів в 1981 році.

Бредбері приєднався до The Specials в 1979 році і працював над створенням її дебютного альбому. За словами інших членів музичного колективу, Бредбері привніс у її звучання унікальну манеру гри на ударних. Його стиль поєднував манеру ска-барабанщиків з елементами, характерними для реггі-ударників. Новаторську манеру барабанщика називають еталонним прикладом жанру Two-Tone.

Пік популярності The Specials припав на початок 1980-х років, коли були випущені сингли Too Much Too Young і Ghost Town. У 1981 році група розпалася, і музиканти зайнялися іншими проектами. Кілька разів члени групи виступали разом, але оригінальний склад The ​​Specials не збирався жодного разу до 2008-го. Саме в цьому році первинний склад групи возз'єднався.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS