Новини про зірок
Подобається

Солістка «ВІА ГРИ» показала груди (фото)

30/12/2015     Автор: admin
Солістка «ВІА ГРИ» показала груди (фото)

kotova2

Співачка опублікувала провокаційний знімок в соціальній мережі, передає Корупція.Стар

Колишня учасниця групи «Віагри» давно займається сольною кар'єрою, після виходу з групи вона не перестала тішити публіку собою і своєю красою. Видатні форми тіла Тетяни складно не помітити, а коли вона їх виставляє напоказ — неможливо відірвати очей. Так і цього разу: гола Котова одягла білий халат і вийшла на балкон, щоб сфотографуватися, але при цьому вона спустила халатик з плечей, тим самим відкривши наполовину свої пишні груди.

1451482497_kotova

 

Тетяна не посоромилася показати таке відверте фото, а підписала вона його так: «У жіночій душі є такі куточки, куди жоден чоловік не загляне, а якщо загляне, то нічого не побачить, а якщо і побачить, то нічого не зрозуміє …». Співачка спробувала розповісти коротко про таємницю жіночої душі і про те, як складно жити представницям прекрасної статі, коли є так мало чоловіків, які їх розуміють і приймають такими, якими вони є.

Відбою від компліментів і захоплених коментарів у Тетяни немає і напевно не буде, поки кожен її шанувальник не напише про те, яка вона красива. Окрім приємних слів Котовій написали багато привітань з наступаючим Новим роком, у яких їй бажали стати ще більш щасливою і успішною, ніж вона є зараз.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android         IOS