Новини про зірок
Подобається

Коли гинуть кращі сини України, про які концерти в Росії може йти мова? – Приходько

30/12/2015     Автор: admin
Коли гинуть кращі сини України, про які концерти в Росії може йти мова? – Приходько

11150376_1600898440167820_4437890969219378537_n

У час, коли на війні з Росією гинуть наші хлопці, яких чекають вдома матері, дружини та діти, не може бути й мови про гастролі в Росії, чи, тим паче, отримання там нагород. І тут справа не у політиці чи музиці, а в людяності та порядності, передає Корупція.Стар

«Те, що колеги по цеху їздять на гастролі в Росію – це їхня біда, не моя. Всі вважають, що війна колись закінчиться, усе повернеться назад. А музика – назавжди. Але тут проблема не в музиці. Є такі фактори, як людяність та порядність. Треба розуміти, що ти робиш. Коли ми воюємо із Росією, коли гинуть кращі сини України, коли їхні вагітні дружини народжують і чекають, що батько прийде і вперше обійме свою дитину, про які «самовари» та премії може йти мова? Оце і є порядність, і людяність, те, що має жити в голові кожної порядної людини – розуміння всього, що зараз коїться. А навіщо вони тоді вони гинуть? Щоб артисти їздили в Росію співати, чи щоб приїжджав Кобзон?», – дивується Приходько.

Співачка запевнила, що не зрадить своїм поглядам та інтересам Батьківщини взамін на комерційно вигідні гастролі по Російські Федерації, адже першочерговим пріоритетом для неї є не гроші, а чиста совість.

«В останньому нашому костюмі кишень не буде і туди ми з собою нічого не заберемо. А от ким ми залишимося в очах людей, ким ми будемо після смерті – це головне. Для мене гроші не є важливим моментом у житті. Я живу по трьох принципах – честь, совість і гідність. Тому я не зважаю на фінансові втрати. Звичайно, я не приховую, що була в Росії. До Майдану я там працювала і жила. Однак, коли почались всі ці події, не замислюючись, ризикнула усім. Адже тоді при владі ще був Янукович. Якби він втримався, в Україні я б не мала нічого, а в Росії вже знали, що я підтримувала «хунту», – наголосила співачка.

Незважаючи на те, що в Росії все ж залишились люди, які її підтримують, зараз Приходько не може переступити через себе та поїхати до них із гастролями.

«У першу чергу, артист повинен отримувати задоволення від своєї роботи, я не можу зрадити себе і поїхати, до прикладу, в Перм, Томськ чи Омськ. Хоча й розумію, що там також є порядні люди, які підтримують і мою позицію. Якщо треба, приїжджайте і слухайте мене тут. Але туди я поїхати не можу. Я їжджу до хлопців в АТО, я співаю їм пісні. І як після цього всього поїхати Росію? Я сама на собі поставлю хрест, бо в першу чергу зраджу себе», – зазначила Анастасія Приходько.

Більше цікавих новин в мобільному додатку Корупція Інфо:   Android     IOS